– Vi kommer til å stille ganske likt lag som vi gjorde mot dem sist

Ole Gunnar Solskjær kommer med hint til laguttaket på tirsdagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

På tirsdagens pressekonferanse i forkant av kampen mot LASK kom Ole Gunnar Solskjær med et hint til laguttaket på onsdag.

Jesse Lingard deltok også på pressekonferansen, og United-manageren bekreftet at engelskmannen kommer til å starte mot LASK på onsdag.

– Jesse kommer til å starte i morgen. Laget kommer ikke til å bli så annerledes fra det som spilte mot LASK i mars. Vi var ikke 5-0 bedre enn dem i det første oppgjøret. 

– Dette er fin sjanse for spillerne til å vise seg frem, og få sjansen til å spille i en eventuell kvartfinale.

To spillere som ikke er med onsdag kveld er Axel Tuanzebe og Luke Shaw. Solskjær sier at de begge er ute til tidlig september, og at de bør rekke seriestarten.

– Begge to bør rekke seriestarten.

SPILTE I MARS: Disse elleve startet bortekampen mot LASK.

– Scoringer gir selvtillit

Ettersom at Jesse Lingard var med på pressekonferansen ble det naturlig nok stilt spørsmål om prestasjonene hans. Lingard selv sier at målet mot Leicester i siste serierunde har gitt ham selvtillit:

– Det å score mål gir deg selvtillit, og jeg kan ikke vente med å spille i neste kamp og prøve å imponere.

Solskjær var også fornøyd med målet til midtnbanespilleren.

– Det betydde mye for alle. Jesse er en gutt som er godt likt. Vi ser hva han gjør hver eneste dag, og han er del av denne klubben og har vært her hele livet. 

– Det var en fantastisk avslutning på sesongen for Jesse, men jeg tror vi etterhvert vil få se det beste av ham. Det har vi nemlig gjort på trening.

ENDELIG: Jesse Lingard scoret sitt første Premier League mål denne sesongen i siste serierunde.

– Vil ikke ha hvile

Lagoppstillingen i morgen kommer til å bli annerledes fra de vi hat sett i det siste, men det er ikke på grunn av at spillerne vil hvile. Spillere som Bruno Fernandes, Harry Maguire og Marcus Rashford er noen av dem som en ventet å hvile i morgen.

– Spillerne vil spille og de har ikke lyst på pause. De sier til meg hele tiden at de ikke vil hvile. Det er ikke alltid like lett å si «nei, du må ha en pause» til spillere av den kvaliteten. 

Men etter kampen mot LASK (hvis United går videre) kommer ikke Solskjær til å la stjernespillerne sitte på benken.

– Vi går inn i den turneringen med ønske om å vinne. Vi tar med oss spillere som har lyst til å vinne, så de vil ikke få noe hvile.  

BLIR SPILLETID: United tar med seg en sterk tropp til Tyskland (dersom de går videre).
Powered by Labrador CMS