Englands beste bortefans: Manchester United.

To Russia With Love

Manchester United spanderer visum på fansen som drar til Rostov.

Publisert Sist oppdatert

United-fansen må reise langt for å få med seg den neste bortekampen i Europa League, men nå kommer i det minste en håndsrekning fra klubben til de 500 supporterne som får billett.

Blar opp for fansen

Daily Mail skriver nemlig at United vil betale de snaue 120 pundene som visum til Russland koster, en utgift som beløper seg til ca 60.000 pund totalt (ca 620.000 norske kroner).

Jose Mourinho kalte det en veldig dårlig trekning på alle mulige måter da Manchester United trakk russiske Rostov i åttedelsfinalen Europa League.

LIKTE IKKE TREKNINGEN: – En dårlig trekning på alle måter, sa Jose Mourinho da Rostov kom ut av bollen.

Rent logistikkmessig har portugiseren definitivt et poeng, for det er en lang tur som venter både Uniteds spillere og supportere når de reiser til Russland.

Ca 500 United-fans vil få billetter til oppgjøret mot Rostov og hver av dem må forberede seg på en reise på  omlag 300 mil hver vei.

Daily Mail skriver at United som klubb vil betale for visumene til klubbens supportere som en gest for at det er begrenset med tid fra trekningen fant sted og til kampen i Rostov spilles, neste onsdag.

Hentet ambassaden til Old Trafford

I 2015 møtte Manchester United CSKA Moskva i Champions League og til bortekampen i oktober det året hadde United hentet representanter for den russiske ambassaden til Carrington for å ordne med spillernes visum.

Senere gjentok de prosedyren for fansen på Old Trafford.

Uniteds første møte med Rostov spilles 9. mars, mens returoppgjøret går av stabelen på Old Trafford én uke senere, den 16. mars.

Powered by Labrador CMS