EuropeLeagueTrofee

Dette er troppen som skal spille Europa League denne høsten

Publisert Sist oppdatert

Uniteds Europa League-sesong starter førstkommende torsdag og som alltid er det knyttet spenning til hvilke 25 spillere som får plass i troppen som blir registrert for gruppespillet.

Manchester United har bekreftet troppen, som du kan finne i sin helhet på UEFA sine hjemmesider.

De største stjernene er selvsagt å finne i Uniteds tropp. To navn som ikke er å finne i troppen er Brandon Williams og Phil Jones. Det betyr at de ikke vil få muligheten til å få kamptrening heller i Europa League.

Det trente øye savner kanskje Anthony Elanga i troppen. Svensken er registrert på det som kalles UEFA B-liste. På denne listen har United også mulighet til å registrere spillere som Zidane Iqbal og Charlie Savage

En spiller kan registreres på B-listen hvis han er født 1. januar 2001 eller senere og har vært spilleberettiget for den aktuelle klubben i en hvilken som helst uavbrutt periode på to år etter sin 15-årsdag mens han er registrert i UEFA – eller i til sammen tre år sammenhengende med maksimalt én utlånsperiode til klubb fra samme land for en periode på ikke lenger enn ett år. Spillere på 16 år kan registreres dersom de har vært registrert i klubben de siste to årene uten avbrudd.

Klubbene kan registrere et ubegrenset antall spillere på liste B i løpet av sesongen, men listen må sendes inn senest ved midnatt dagen før kamp.

Hele troppen:

Keepere

David De Gea
Tom Heaton
Martin Dúbravka

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
VENNLIGE RIVALER: Tom Heaton og Martin Dubravka vil mye trolig komme til å kjempe mot hverandre om spilletid i Europa League.

Forsvarsspillere

Diogo Dalot
Aaron Wan-Bissaka
Raphael Varane
Lisandro Martínez
Harry Maguire
Victor Lindelöf
Axel Tuanzebe
Tyrell Malacia
Luke Shaw

Midtbanespillere / Angrepspillere

Casemiro
Scott McTominay
Fred
Christian Eriksen
Donny van de Beek
Bruno Fernandes
Facundo Pellistri
Antony
Marcus Rashford
Jadon Sancho
Anthony Martial
Cristiano Ronaldo
Alejandro Garnacho

Carlisle United v Manchester United U21 - Papa John's Trophy
FÅR SPILLETID? Alejandro Garnacho kan få flere muligheter til å vise seg frem i gruppespillet av Europa League

 

Powered by Labrador CMS