Drøyer kontraktsavgjørelse

Og Toni Kroos forteller at det ikke er mange klubber som er aktuelle.

Publisert Sist oppdatert

Jakten på en midtbanespiller fortsetter, og jaktsesongen er tilsynelatende utvidet til å vare hele året, ikke bare i overgangsvinduene. Ifølge engelske medier skal nemlig Manchester United ha tilbudt Toni Kroos en kontrakt, i håp om å få bukt med problemet som har vart i flere sesonger.

Den tyske midtbanespilleren har levert meget gode prestasjoner både i hjemlig serie og i Champions League, og var banens beste spiller da Bayern München slo Arsenal på The Emirates.

Dette til tross for at den relativt unge tyskeren har måttet leve spekulasjoner om fremtiden.

– Spekulasjonene stresser meg ikke i det hele tatt. Jeg holder på med mitt, og jeg synes at jeg har gjort det veldig bra de siste ukene, uttalte Kroos, ifølge ESPN.

Tyskeren bedyrer at det handler om mer enn en fet lønningspose.

– Det handler definitivt ikke bare om penger, det er ikke slik jeg er. Når det er sagt, ville det vært å lyve å si at det ikke handler om penger i det hele tatt, fortalte han.

På spørsmål om avgjørelsen vil bli tatt før eller etter VM i Brasil, svarte han følgende:

– Det er ikke satt noen dato for når avgjørelsen vil bli tatt, og la til:

– Ikke mange klubber er aktuelle.

Trenerlegenden Jupp Heynckes er klar på hva han mener om situasjonen til sin tidligere elev.

– Spillere som har mulighet til å spille for Bayern München bør ikke engang å vurdere å forlate klubben. Man forlater ikke Bayern på den måten, ikke engang for Real Madrid eller Barcelona, sa han bastant.

Powered by Labrador CMS