eth21

Friskmeldte to spillere før avspark

Publisert Sist oppdatert

Aaron Wan-Bissaka kom inn for Diogo Dalot på høyrebacken. Ellers valgte Erik ten Hag det samme laget som slo Lens 3-1 forrige lørdag.

Før avspark sa United-manageren følgende til rettighetshaver og MUTV.

– Vi stiller et sterkt lag, men også en sterk benk. Det er en stor kveld for oss alle, men spesielt for de nye spillerne. Jeg er sikker på at de vil bidra – også til at vi blir bedre.

– Forrige sesong så forbedret Garnacho seg veldig mye. Han har enormt potensial, og en trussel én-mot-én. Han har også sluttprodukt. Han kan gjøre det fra benken, men jeg synes at han fortjener sjansen til å vise det i førstelleveren.

– Onana kan også levere på flere ulike stiler. Han kan være god bak en høytstående backrekke, men han er også god bak en lav blokk.

– Vi har lagt fundamentet, men nå må vi heve lista. Bra er ikke godt nok, og Mason Mount er en spiller som kan hjelpe oss i å nå de målene, la han til.

Dean Henderson var noe overraskende på benken, etter en sommer uten spilletid. Der var også Anthony Martial, som heller ikke har spilt i sommer.

– De er fysisk klare, men har selvsagt ikke kamptrening denne sesongen. Sånn sett så mangler de et steg, men det gode er at de tilbake fra skadene sine, klare til å spille og det er vi fornøyde med, sa Ten Hag.

Powered by Labrador CMS