garna

– Det neste steget hans er å utfordre om en startplass

Publisert Sist oppdatert

To deilige mål og tre viktige poeng i topp 4-kampen.

Det ble fasiten for United lørdag ettermiddag mot Wolverhampton. Det var ikk slik at det nødvendigvis gnistret hele veien av United, men 27-5 i avslutninger sier alt om at seieren var fortjent.

Likevel måtte United vente til 94. minutt før spikeren ble satt i Wolves-kista.

– Vi er veldig gode til å gjøre motstander-keeperen til banens beste. Det skjedde i denne kampen, og det skjedde også mot Brighton. Vi må definitivt bli mer kliniske. Da blir livet mye enklere, sa Ten Hag rett etter kampslutt.

– Jeg synes likevel vi spilte en ganske god kamp. Vi misbrukte noen fantastiske muligheter, men jeg er selvsagt fornøyd med seieren.

Se video-sammendrag her:

 

– Seieren var likevel avgjørende. Vi måtte slå tilbake etter to tap og individuelle feil. Vi hadde ingen energi da, så i dag måtte vi vinne. Det klarte vi også. Det handler hele tiden om å ha de høyeste standarder og vinne kamper, selv om jeg har hørt at United gjerne ikke gjør det så enkelt for seg, at det er i DNAet.

– Vi er imidlertid et lag som kan kjempe, lagånden er fantastisk og vi vet at vi kan klare å komme i mål (i topp 4-kampen). Det ble også en ny null, og vi er vel det laget i Premier League med flest nuller.

Fornøyd med innbytterne

Han var veldig fornøyd med hvordan Garnacho avgjorde kampen, i det som var comebackkampen hans etter et lengre skadeavbrekk.

– Vi har savnet ham de siste ukene. Han fikk en stygg takling den gangen, men har jobbet hardt og utgjorde en forskjell med en gang. Vi har sett ham gjøre sånt som dette så mange ganger denne sesongen fra benken, noe som er positivt for selvtilliten hans.

– Nå får han også nok en hel uke på treningsfeltet, slik at vi kan jobbe enda mer med ham og laget – slik at han er enda mer klar for sesonginnspurten.

– Forhåpentligvis går utviklingen hans så raskt at han kan konkurrere om en startplass. Det er det neste skrittet for ham, sier Ten Hag.

Manageren gir ham så oppskriften på det som må til for å ta den startplassen.

– Av og til mangler han litt på overganger imot og presspillet. Det må forbedres. Det samme gjelder avgjørelser, når han skal utfordre én mot én, når han skal utfordre i bakrom, når han skal gå for scoring, når han skal bruke en ekstra pasning eller levere en målgivende i stedet for å gå for egen suksess. En virkelig toppspiller tar de rette avgjørelsene i de situasjonene. Det er forskjellen.

– Men hvis du ser på alt, det overordnede, så er han en modig spiller og et enormt talent.

– Det han har gjort viser også at den veien er åpen for spillere her i United, og hvis du jobber hardt og på rett måte så kan vi guide spilleren. Til slutt så handler det imidlertid om spilleren selv. Han må investere i dette, ha en plan for at det skal skje.

alejjj

– Antony var også en trussel hele veien, og jeg vil legge til at alle innbytterne påvirket kampen stort. Forrige uke (mot West Ham) var det ikke sånn, men i denne kampen utgjorde innbytterne en stor forskjell.

– Når vi har hatt suksess denne sesongen så har jo alltid innbytterne også bidratt, men de siste ukene har vi sett noe mindre til det. Det er imidlertid sånn at vi gjør dette som en tropp, ikke bare et lag.

Og topp 4-kampen?

– Fokuset er alltid bare inn mot den neste kampen. Vi tar med oss disse poengene, men så handler det om å forberede oss til den neste kampen, sier Ten Hag.

Den neste kampen er borte mot Bournemouth neste lørdag 16.00 skandinavisk tid.

Hør kort UNO-podcast om kampen her:
Powered by Labrador CMS