tenhag280123

– Kampen starter på 0-0

Erik ten Hag gjentar at «godt» ikke er godt nok for United, og til tross for 3-0-seieren på City Ground, så ser United-manageren på kveldens Forest-kamp som et oppgjør som starter på 0-0.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds forrige finale var Europa League-finalen i Gdansk i 2021.

Den forrige finalen før det igjen var FA-cupfinalen i 2018, mens den forrige ligacupfinalen var i 2017.

For en klubb med Uniteds rike historie, så kan dette nærmest regnes som en finaletørke. Det er i alle fall trofétørke, siden United ikke har vunnet en tittel siden Europa League-finalen i 2017, for snart seks år siden.

I kveld er United ventet å kvalifisere seg til ligacupfinalen, men selv om Erik ten Hags lag har et strålende utgangspunkt etter 3-0-seieren på City Ground, så tar nederlenderen ingenting for gitt.

– Det er lenge siden Manchester United var i en finale, og å vinne den finalen er målet vårt. Så vi må gjøre alt vi kan for å få det til, og det betyr at vi må være fullt fokusere, fulle av energi og ha en god kampplan. Vi møter et godt lag i Nottingham Forest, som har vært i veldig god form, og vi må være bevisste på det, og så er det hele opp til oss, sa Erik ten Hag i kampdagsintervjuet.

– Det er alltid opp for oss. Det betyr ikke noe hvilken motstander vi møter, for vi må ta det seriøst, og enda viktigere så må vi ønske å være bedre – bedre enn dagen før. Vår tilnærming er at «godt» ikke er godt nok. Vi må være bedre. Det ble 3-0 i den første kampen, men kampen på onsdag starter på 0-0. Vi ønsker å beholde momentum.

Dette er kjente tanker fra Ten Hag – at det gode ikke er godt nok sa han også i forkant av 3-1-seieren mot Arsenal i september, og i klubbmedias første store intervju med Ten Hag i mai 2022.

Ten Hag ble også spurt om Eriksen-skaden, om han har har et håp om at dansken kommer tilbake tidsnok til at han kan spille en rolle i sluttfasen av sesongen.

– Jeg håper det, og dette er mest av alt skuffende for ham, deretter for laget, men vi må håndtere det. Det er opp til ham å komme tilbake så snart som mulig, og jeg vet at han vil gjøre alt som står i sin makt for å kunne returnere så raskt som mulig. I mellomtiden må vi fortsette å vinne kamper.

Les hele intervjuet her.

Manchester United v Nottingham Forest - Premier League
BLIR UTE EN STUND: Christian Eriksen.
Powered by Labrador CMS