Leeds United v Manchester United - Premier League

– Hele Europa følger med

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en stor kamp. Hele Europa følger med. Det er som en Champions League-kamp, sa Erik ten Hag til BT Sport like før kampstart mot Barcelona.

Nederlenderen drømmer om minneverdig aften på Old Trafford, hvor laget og fansen kan løfte hverandre til et nivå som knebler et Barcelona-lag i storform.

– Først av alt må vi som lag og spillerne bringe energien til tribunen, og så forhåpentligvis tilbake. Men først er det opp til oss, sier han til MUTV.

LES OGSÅ: Fernandes om Ten Hags krav: – Enten gjør du det, eller så er du ute

Wout Weghorst er en som nok en gang får tillit fra start, og det er ikke umulig at han blir å se i tierrollen bak spissen, hvor han blant annet spilte i motsatt oppgjør på Camp Nou.

– Jeg har kjent til ham lenge og så han på ungdomslag da han var 16 og spilte i den posisjonen, så jeg visste at han kjenner til rollen.

– Han er en smart spiller, han kan spille i forskjellige roller, og i dag vil han spille i en litt annerledes, men også veldig viktig rolle.

Manchester United v Leicester City - Premier League
TIERROLLEN MOT BARCELONA? Wout Weghorst har spilt i tierrollen de siste kampene, og kan igjen bli å se i posisjonen mot Barcelona.

Om Weghorst trekker seg bak spissen, går Bruno Fernandes i så fall ut mot venstre.

Ten Hag er åpenbart fornøyd med portugiseren, som også kan bekle forskjellige roller.

– Bruno er så dynamisk. Han kan spille bredt og i midten.

– Det dynamiske ved ham kan vi bruke for å overraske motstanderen.

Powered by Labrador CMS