ten hag, henry

– Han er et geni

Publisert Sist oppdatert

Det ble et surt tap for Arsenal på søndag, men etter kampen tok tidligere The Gunners-spiller Thierry Henry seg uansett tid til å rose United.

Franskmannen ble nemlig mektig imponert over det United viste, både i den kampen og generelt over det Ten Hag har fått til siden han tok over klubben for et halvt år siden.

– Jeg er glad for at Arsenal vant og de fortjente å vinne etter den opptredenen, men jøss, Manchester United ser helt annerledes ut under Ten Hag, sa han til CBS Sport, her gjengitt av Manchester Evening News.

Henry fortsetter:

– Jeg skal være ærlig. Jeg er en stor fan av Ten Hag og jeg liker ham veldig godt. Han er treneren jeg anbefalte til Laporta (Barcelona-presidenten) etter at Koeman fikk sparken. Han er et geni.

– I dag så vi ett lag med tre år med utvikling, mot ett lag med seks måneder med utvikling. Også ett lag med én ukes hvilepause, mot ett lag med to dagers hvilepause. Likevel var Man United «toe-to-toe», noe som for meg var overraskende.

– Jeg trodde Arsenal ville være «all over» United fra avspark og at United-spillerne ville være bakpå, men jeg tok feil. Faktum er at United hadde bedre kontroll på ballen i førsteomgangen.

– Gi ett år til til Ten Hag og støtt ham på overgangsmarkedet, og United vil være et lag å regne med. Ikke meninga å være respektløs overfor Sir Alex, men hvis Ten Hag får det til i United, vil de spille mer attraktiv fotball enn de spilte under Sir Alex Ferguson.

Powered by Labrador CMS