GettyImages-1485844564

Rekord i sikte for Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

Tallenes tale er klare, United må ta ni poeng på de fire siste kampene for å sikre seg Champions League spill neste sesong.

Men det bør ikke være den eneste motivasjonen Ten Hags menn bør ha for å fullføre sesongen med stil. Tre av de fire siste kampene er nemlig på hjemmebane noe som gjør at United kan tangere en rekord. 

Siden tapet på åpningsdagen i Premier League i august har United gått uten tap i alle kampene spilt i hjemlig liga eller cup. De står med tolv seire av 15 mulige i ligaen. Den eneste kampen United har tapt på hjemmebane etter serieåpningen er Europa League-oppgjøret mot Real Sociedad.

ten hag
PÅ REKORDJAKT: Erik ten Hag er nok ute etter å både sikre Champions League spill denne sesongen og i samme slengen tangere rekorden til Ferguson fra 2002/03.

Den gode formen på Old Trafford har gitt 24 seire i alle turneringer, noe som gjør at laget kan tangere Sir Alex Ferguson sin rekord fra 2002/03-sesongen da laget vant 27 hjemmekamper.

I 2007/08 sesongen da United vant både Premier League og Champions League vant Sir Alex Fergusons mannskap 25 hjemmekamper så allerede på lørdag har Ten Hag og resten av United mulighet til å tangere den statistikken. 

I tillegg til Wolves skal United møte Chelsea, deretter Fulham i de siste hjemmekampene.

Har du troen på tangering av rekorden?

Powered by Labrador CMS