Real Betis v Manchester United - Winter Friendly

– Det ser lyst ut for fremtiden

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte også den andre kampen under vinterturnéen i Spania. Denne gangen ble det 0-1 mot Real Betis.

Etter kamp synes Erik ten Hag at det var fremgang å spore, men at det fortsatt er langt unna det han ønsker i form av prestasjon. 

– Vi gjør fremgang, og igjen så er det et veldig ungt lag og motstanderen har et lag mer erfaring. Førsteomgang var ok – jeg synes vi hadde noen gode angrep, men du ser at det ikke er noen relasjoner i dette laget. Vi var bedre enn i kampen mot Cádiz også når vi snakker om intensitet så jeg var ganske fornøyd med første omgang.

– I andre omgang startet vi dårlig og udisiplinert og det var avgjørende mot Cádiz og det ble avgjørende i dag. Det er noe vi må forbedre.

Når Ten Hag så får spørsmål om hvordan han ser tilbake på treningsleiren som helhet ser manageren flere positive ting å ta med seg hjem til Manchester.

– Vi har hatt en god uke, med gode holdninger og guttene jobber veldig bra og veldig hardt og målet med leiren var å komme tilbake på det riktige fysiske nivået og det mener jeg vi har gjort nå denne uka.

– Vi har også fått integrert noen av de unge spillerne i laget. Integrert dem i hvordan vi ønsker å spille med intensiteten som kreves. Det er flere av dem som har fått vist seg frem og jeg er fornøyd med flere av dem og det ser lyst ut for fremtiden.

 

Powered by Labrador CMS