erikth

Ten Hag etter Palace-kampen: – Sancho jobber med det neste steget

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag gjennomførte sin pressekonferanse like etter Crystal Palace-kampen og det ble dermed, som forventet, noe vage svar på spørsmålene fra journalistene.

På spørsmål om status rundt Diogo Dalot og Anthony Martial er tilbake svarte han følgende.

– Jeg vet ikke om Dalot og Martial vil være tilgjengelig for kampen på søndag, i dag er det onsdag og vi må se hvor langt de er kommet når vi nærmer oss kampen og deretter avgjøre om de er klar til kampen på søndag.

LES OGSÅ: Disse spillerne er ute for United 

På spørsmål om planene for Jadon Sancho fremover var nederlenderen også ordknapp.

– Jeg kan ikke svare på det spørsmålet. Han jobber med det neste steget. Han trente for første gang med laget i går og lagtrening er også den siste økten før kampen, så vi får øke treningsmengden hans dag for dag de kommende ukene og deretter ta steg for steg. 

sanaz
JADON SANCHO: Kanskje ser vi engelskmannen tilbake i troppen i de kommende kampene? Her fra sist han var i aksjon mot Chelsea i oktober.

United har hentet inn Jack Butland og Wout Weghorst i januarvinduet og United-manageren ville ikke stenge døren helt, for enda flere signeringer i januar.

– I en klubb som Manchester United så må man alltid se etter løsninger og måter å bli bedre på og det er det vi vil gjøre. Vi vil gjøre research og hvis det dukker opp muligheter må vi gå for dem. 

Journalistene som var tilstede rettet også spørsmål om hvordan United skulle klare slå et Arsenal som er i veldig form om dagen.

– Det er åpenbart i veldig god form og jeg synes de fortjener å være i den posisjonen de er i. De har god struktur, god mentalitet og en vinnermentalitet i laget, som er grunnen til at de er på toppen av tabellen. De er i god form og nå er det opp til oss og ødelegge den gode formen og vi vil gjøre alt i vår makt for å gjøre det. 

tenhag140123o
HAR PLANEN KLAR: Ten Hag vet at hans mannskap må levere en god prestasjon for å kunne hamle opp med et formsterkt Arsenal.

– Når vi spilte mot dem sist, kunne man allerede se at manageren og trener teamet hadde jobbet med laget lenge. Man ser at de har god struktur i laget og jeg synes de har forbedret det enda mer i første halvdel av sesongen. Vi vet hva vi må gjøre og vi må være gode og levere en god prestasjon, hvis vi klarer det tror jeg vi har gode sjanser til å få det resultatet vi ønsker, avslutter nederlenderen. 

 

 

Powered by Labrador CMS