Skjermbilde 2022-09-07 kl. 12.58.41

– Martial fortsatt ute

Erik ten Hag før Europa League-møtet med Real Sociedad.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren har gjort minimalt med endringer på laget som nå står med fire strake seiere i Premier League.

Til tross for at han holdt kortene tett til brystet på pressekonferansen, er det likevel nærliggende å tro at det blir gjort mange endringer på laget som skal møte Real Sociedad torsdag. Men om du trodde at nederlenderen ikke tar Europa League på alvor, må du tro om igjen.

– Vi er avhengige av flere enn de elleve som starter. Vi har en veldig god benk og de som kommer inn fra benken kommer med gode bidrag. Det er også det vi forventer. Spillerne som kommer inn fra benken skal også få sjansen fra start. Men vi må vinne hver kamp og ønsker å vinne alle turneringer. Vi tar alt seriøst.

– Vi har ikke bare et lag, men en tropp. Men vi må vinne alle kamper. Det er mentaliteten United trenger, sier Ten Hag.

– Jeg kan kanskje ikke holde alle spillere fornøyde hver kamp, men alle får spille om de presterer. Alle skal få spille og vi trenger alle – det kommer massevis av kamper og turneringer fremover.

For Anthony Martials del kommer kampen for tidlig. Franskmannen kom inn i pausen mot Liverpool, men har vært ute siden.

– Han gjør fremskritt, men trener ikke med laget ennå og kan heller ikke spiller kamper, sier Ten Hag om angriperen.

I Martials fravær har Marcus Rashford glitret. På spørsmål om hva han har gjort for å få Rashford, som scoret to og hadde én målgivende mot Arsenal, tilbake i godt, gammelt slag, svarer han:

– Det er vanskelig for meg å snakke om fortiden, men jeg ser en glad Marcus Rashford. Vi har jobbet hardt de siste 2,5 månedene med ham om ting vi ønsker å endre.

– Men det startet med glede. Han er positiv og kommer inn hit med et smil om munnen hver dag og hvis du legger sammen alle disse tingene, så blir det enklere å prestere godt og bidra for laget, sier Ten Hag.

På spørsmål om Rashfords kontraktsituasjon, sa Ten Hag at Rashford «selvsagt» er med i langtidsplanene og at han tror «United har kontroll.»

Nederlenderen fikk også spørsmål om Cristiano Ronaldo nå var klar for å spille kamper fra start:

– Han spilte fra start mot Brentford. Selvsagt kan han spille kamper fra start.

Powered by Labrador CMS