tenhag181022z

– Det handler om å vinne trofeer

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er på troféjakt og møter onsdag Nottingham Forest i den første av to kamper i semifinalen i ligacupen.

På tirsdagens pressekonferanse ble nettopp trofeer et tema for Erik ten Hag, som er fullt klar over at det for lenge siden sist United løftet et.

– Altfor lenge siden

– Det er den beste følelsen man kan ha, å vinne et trofé, og jeg har vært så heldig i karrieren min å vinne noen trofeer og det er fantastisk. Spesielt for fansen, det er så stort og jeg tror fansen her har litt erfaring, spesielt de eldre.

– Men i denne perioden har ikke Manchester United vunnet trofeer og det er altfor lenge siden. Vi er klar over det og vi må gjøre det igjen.

– Som du sier, er det åpenbart at vi gjør det bra, vi er på en god vei, ikke suksessfulle for øyeblikket, fordi man ikke vinner trofeer i januar. I februar kan man vinne ett, vi må sikte mot det og gå for det. Det handler mer om å komme i riktig posisjon til april, for så å gå for trofeer.

Forrige gang klubben løftet et trofé var Europa League-triumfen i 2017 under José Mourinho.

Ten Hag påpeker imidlertid at det eneste som står i fokus for hans menn nå er onsdagens møte med Forest.

– Det handler om det, å vinne trofeer. Så vi har en god mulighet, men vi tar kamp for kamp. Nå spiller vi mot Forest over to kamper, så fokuserer vi på den første, og ikke tenker lenger, siden det vil distrahere. Så målet for i morgen er å vinne den kampen.

Tilbake på City Ground

Onsdagens kamp blir Uniteds første på City Ground siden 8-1-seieren tilbake i 1999.

– Det er lenge siden United spilte der. Vi liker det, å spille foran et fanatisk publikum, det er å fint å spille for. Det vil være en god atmosfære, jeg tror det vil motivere spillerne og vi må være klare for det, sier Ten Hag.

Av spillerne som ikke vil være tilgjengelig til kampen, er Jadon Sancho, Anthony Martial og Diogo Dalot.

Powered by Labrador CMS