Manchester United Training Session and Press Conference

Ten Hag om Kane-overgang: – Et savn for Premier League

Publisert Sist oppdatert

Premier League-sesongen skal endelig sparkes i gang og fredag møtte Erik ten Hag pressen før mandagens hjemmekamp mot Wolverhampton.

Ten Hag ser frem til å sette i gang med sin andre sesong som United-manager, og nederlenderen er tydelig på at laget hans har kommet et godt stykke videre fra der det var for ett år siden.

– Først og fremst kan du aldri sammenligne sesonger med hverandre, men jeg synes vi er langt foran enn forrige sesong. Men du kan aldri sammenligne kamper.

– Vi har hatt en veldig bra preseason, vi er i god form, vi er på et bra nivå og jeg synes også at prestasjonene våre i preseason var på et høyt nivå.

tenhag250723m
FORNØYD MED SESONGOPPKJØRINGEN: Erik ten Hag.

– En annen tilnærming i ligaen

Ten Hag er imidlertid tydelig på at det er nå det gjelder.

– Vi er veldig selvsikre, men jeg vil også si at preseason ikke sier noe, det er vennskapskamper. Selv om jeg aldri ser på en kamp som en vennskapskamp, så er den uansett vennskapelig.

– I ligaen når du går for poeng, er det en annen tilnærming for begge lag. Vi er klare for å kjempe, laget er veldig energisk og vi har jobbet veldig bra i preseason, sier nederlenderen.

På pressekonferansen kunne han også meddele at Maguire vil være tilgjengelig til kampen mot Wolves, til tross for at det ryktes at West Ham har fått godtatt et bud på midtstopperen.

Om Kane: – Et savn for ligaen

Det ble også et par spørsmål om Harry Kane, som nå ser ut til å gå til Bayern München.

Spissen virket som kjent lenge å være Uniteds førsteprioritet på spissplass i sommer, før Rasmus Højlund til slutt ble hentet inn.

– Først vil jeg si at vi har valgt en spiss og vi er veldig fornøyde med valget vårt. Han (Kane) er en strålende spiss, det er tydelig, en målscorer og sett bort i fra det har han alle forutsetningene og ferdighetene som du ønsker å se i en spiss.

– Det vil absolutt være et savn for Premier League, sier Ten Hag om det faktum at Kane er på vei ut av ligaen.

kanerne2
PÅ VEI TIL TYSK FOTBALL: Harry Kane.

Nederlenderen skulle nemlig gjerne sett at Kane ble værende i Tottenham.

– Det er det jeg liker, det spillerne mine liker. Vi ønsker å utfordre og spille mot de beste.

Ten Hag vil imidlertid ikke snakke om hvor seriøse United var i jakten på Kane.

– Jeg tror ikke jeg må gå inn på den diskusjonen eller gi en mening om det.

– Vi er profesjonelle, prosessene vi foretar oss er veldig nøye, vi vurderer mange ting, men til slutt tar vi beslutninger. Ikke over natta. Vi studerer hver beslutning som ligger bak, og vi er fornøyde med troppen vi har bak oss nå.

Powered by Labrador CMS