Ten Hag

Nektet å svare på Greenwood-spørsmål

Publisert Sist oppdatert

Ved siden av skadesituasjonen i laget, fikk Erik ten Hag på fredagens pressekonferanse også ikke så overraskende noen spørsmål om Mason Greenwood.

Først om prosessen og avgjørelsen til klubben om å skille lag med spissen.

– Hør, vi er ikke der vi ønsker å være med laget vårt. Jeg har en stor jobb og mye fokus på laget mitt, så jeg fokuserer på spillerne som er tilgjengelig.

– Jeg uttaler meg bare om prestasjonene våre, laget vårt, hvor vi må forbedre oss fordi det er åpenbart, vi må forbedre oss. Jeg må gjøre alt for å få laget til å prestere.

tenhag050823
KLAR TALE: Erik ten Hag ønsket ikke å snakke om Mason Greenwood.

Like etterpå fikk Ten Hag spørsmål om han har snakket med Greenwood underveis i prosessen, men igjen var nederlenderen avvisende i svaret.

– Jeg fokuserer på den nåværende troppen og spillerne som er tilgjengelig.

Så, en tredje gang måtte Ten Hag svare på spørsmål hva fansen eventuelt tenker om United-managerens syn på saken.

– Nok en gang, det Manchester United-fansen krever er et vinnende Manchester United og jeg er ansvarlig for det, og jeg må legge all min innsats og alt mitt fokus, og få oss til å spille bedre enn nå.

– Det handlet ikke om midtbanen

På pressekonferansen ble også midtbanen et tema, da en journalist snakket om at Uniteds midtbanetrio ble nedløpt av Tottenhams.

Ten Hag mener imidlertid ikke at midtbanen var problemet i 0-2-tapet for Spurs.

– Den vurderingen er ikke riktig. Det handlet ikke om midtbanen, men om det som skjedde bakerst og fremst i banen. Det er derfor vi var åpne. Jeg sa det rett etter kampen og.

Casemiro har mottatt kritikk for ikke å ha virket i toppform i sesonginnledningen, men det er ikke Ten Hag enig i.

– Hvis du ser tallene, så ser du at han er helt «fit». 

– Jeg er ikke usikker (på formen til spillerne). De kan gjøre det. Etter 35 minutter mot Spurs var de det ikke lenger, men etter den første kampen var vi øverst på fitness-rankingen i hele Premier League.

tencas
FORNØYD MED CASEMIRO OG MIDTBANEN SIN: Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS