Højlund, Shaw, Mount

Dette sier Ten Hag om skadesituasjonen

Publisert Sist oppdatert

Siden Tottenham-kampen har det dukket opp større skadeproblemer i dette Manchester United-laget.

Først kom nyheten om at Mason Mount har pådratt seg en hamstringskade, som ifølge The Telegraph kan holde ham på sidelinjen i fire til seks uker.

Så, sent torsdag kveld, kom nyheten om at Luke Shaw har fått en muskelskade, som Manchester Evening News hevder kan holde ham ute i opptil to måneder.

massh
UTE: Mason Mount og Luke Shaw har begge pådratt seg skade denne uka og går glipp av flere kamper.

Fra før har vi som kjent blant andre Rasmus Højlund, med flere, på skadelista.

På fredagens pressekonferanse med Erik ten Hag fikk nederlenderen naturligvis spørsmål om skadesituasjonen.

– Slik er bare situasjonen nå. Det er normalt i toppfotballen. Du er helt oppe på grensa, skader kommer, og det er alltid skuffende. Men man må takle det og bygge et lag, sier Ten Hag.

Ten Hag avviser at Højlund vil bli klar mot Forest, selv om dansken var med på lagtreningen fredag for aller første gang.

– Ikke i morgen. Han er nær. I dag, for første gang, kom han inn på lagtreningen, så neste uke forventer vi en full uke av ham med lagtrening, så han nærmer seg.

Højlund
NÆRMER SEG: Rasmus Højlund nærmer seg en United-debut, men den kommer ikke mot Forest.

Når det gjelder Shaw og Mount, sier ikke Ten Hag noe om hvor lenge de to vil være ute – annet enn at førstnevnte vil trenge mer tid.

– Vi kan ikke gjøre det (sette et tidspunkt). De vil være fraværende i en periode, hvor Luke vil være lengre enn Mason.

Når det gjelder den mest åpenbare erstatteren til Shaw, Tyrell Malacia, så trenger også nederlenderen litt tid før han er tilbake fra en skade som har holdt ham ute av spill i hele sommer.

– Det vil også ta litt tid før han er tilbake. Men vi har definitivt løsningene i troppen vår til å takle det. Vi tenkte på dette scenarioet før sesongen, det kunne skje, selv om man håper å unngå det.

– Men hvis det skjer, så må du være klar for det.

Powered by Labrador CMS