eth150223k

– Vi har slått alle topplagene, så vi er kapable til det, men nå må vi ta det neste steget

Publisert Sist oppdatert

En del forsinket dukket Erik ten Hag opp på pressekonferansen i Sevilla sammen med Lisandro Martínez.

Der snakket han mye om skadesituasjonen og laguttak – noe vi har omtalt i denne artikkelen – men han ble også spurt om hvor langt unna han tror United er å kunne kjempe om ligatittelen.

– Jeg synes vi har hatt god progresjon, men vi må også anerkjenne at det fortsatt er en luke. Jeg kunne ikke forvente at vi skulle tette den luka så raskt [her snakker han trolig om hvor langt unna United var forrige sesong, journ.anm.], men vi ønsker å vinne alle kamper, uansett hvem motstanderen er. Vi har slått alle topplagene, så vi er kapable til å gjøre det, men nå må vi ta det neste steget, som er å gjøre det på en mer dominerende måte, og å gjøre det mer stabilt, så vi har noen steg å ta. Men vi vet at vi etter hvert kan gjøre det.

– Jeg har også hørt flere spillere og andre managere si dette: Premier League har aldri vært så vanskelig som nå, det er så mange konkurrenter. Det er ikke bare et «two-horse race», det er fem, seks eller sju hester med i løpet, så en må være veldig gode for å vinne ligaen. Vi sikter oss inn mot det. Fem-seks-sju spillere vil det som vi vil, og de kommer til å investere store penger, og de har veldig gode managere og veldig gode spillere.

– Som sagt har vi slått alle [topp]lagene i Premier League, så vi er kapable til å gjøre det, men klubben og laget er også klare over at vi har noen steg igjen vi må ta.

Lisandro Martínez ble også spurt om United har en stall som potensielt kan utfordre om ligatittelen neste sesong.

– Helt klart. Vi har veldig gode spillere, og vi er Manchester United, hvor det er et krav om å vinne ethvert trofé. Vi må ta kamp for kamp, ha troen på det, og kjempe om alle titler, sa argentineren.

Powered by Labrador CMS