ince ten hag

– Han har løftet hele klubben

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince var lørdag tilbake på Old Trafford da han som Reading-manager så laget sitt tape 3-1 for gamleklubben.

På pressekonferansen etter kampen tok Ince seg tid til å rose Erik ten Hag, som han mener har gjort en svært god jobb i løpet av sin første måneder som United-manager.

– Jeg synes at Ten Hag, på en så kort tid, har løftet hele klubben.

– Han ser ut til å virkelig ha fått klubben i riktig posisjon til å gå fremover, og det er på hans måte, det virker som han gjør alt. Det virker som de alle drar hverandre fremover. Jeg er fornøyd, jeg er veldig fornøyd som tidligere Manchester United-spiller å se at fremtiden ser lys ut.

Se høydepunktene fra kampen her:

– En stor opplevelse for spillerne

Om gjensynet med Old Trafford med sitt Reading, hadde Ince følgende å si:

– Det var fint, det må det være, når man spiller mot en av de største klubbene i verden. Du spiller foran 74.000 fans på en fantastisk stadion. Det var en stor opplevelse for spillerne.

LES OGSÅ: «Hvis det var tilfellet før kampen, så er det absolutt ikke slik lenger»

Ten Hag valgte som kjent å stille et sterkt lag, men Ince legger ikke skjul på at det var utfordrende å planlegge hvilke elleve laget hans ville møte fra start.

– Det var en av de hvor man planlegger uka og tenker «kommer han til å gjøre endringer, kommer han ikke til å gjøre endringer, kommer han til å spille?»

– Hva man ønsker som spiller, når man kommer til Old Trafford, er å spille mot det beste Manchester United har, og vi var heldige nok til å gjøre det i dag.

Manchester United v Reading: Emirates FA Cup Fourth Round
STERK ELLEVER: Erik ten Hag brukte en rekke av sine viktigste spillere fra start i FA-cupkampen mot Reading.

– Har en stor mulighet nå

Ince avslører også meldingen han ga til Ten Hag rett etter kampslutt.

– Jeg sa bare «alt det beste, du gjør en veldig god jobb, jeg ønsker deg lykke til i den femte runden». Så enkelt som det.

– Det ville vært fint for Ten Hag i sitt første år å hente sølvtøy. Han har en stor mulighet nå i Carabao Cup. I FA-cupen kommer det an på trekningen, men med måten United spiller nå, er det ingen grunn til at de ikke kan det der heller.

Trekningen til 5. runde i FA-cupen er for øvrig førstkommende mandag klokken 20.00 (skandinavisk tid).

Powered by Labrador CMS