«Hvis det var tilfellet før kampen, så er det absolutt ikke slik lenger»

Her har vi samlet en del av reaksjonene og spillerbørsene fra engelske journalister etter 3-1-seieren over Reading.

Mike McGrath, The Telegraph:

Ten Hags lag har utviklet seg til å bli et hensynsløst lag, som børster vekk motstanderne mens de bygger seg opp igjen. (…)

Under (Paul) Inces tid i United var det FA-cupen som ga Fergusons spillere deres første smak av heder, som etter hvert vokste til dominans. Ten Hag vil se sølvtøy i enhver form som en inngangsport til større suksess. (…)

Deres nederlandske manager behandler de hjemlige cupene med respekt, ved å benytte seg av sterke lag som han gjorde her, til tross for fortsatt å være på halen av Arsenals kappe. (…)

Denne kampen var også et godt barometer av Uniteds progresjon: På denne tiden i fjor ble de slått ut av Middlesbrough og håpet deres om å havne topp fire var i ferd med å svinne.

Det eneste som ødela? At Marcus Rashford omsider blanket etter å ha scoret i ni strake hjemmekamper, mens Christian Eriksen har en ankelskade etter en takling fra Carroll.

Les hele saken i The Telegraph her.

Se høydepunktene fra kampen her:

Ian Whittel, The Times:

Det sier mye om sesongen som Marcus Rashford nyter at hans lagkamerat Casemiro, til en viss grad, har gått under radaren. Hvis det var tilfellet før gårsdagens seier i FA-cupens fjerde runde over Reading, så er det absolutt ikke slik lenger. (…)

En frustrerende førsteomgang, full av sløste sjanser og et Rashford-mål annullert av VAR, la til rette for en andreomgang som endte i litt mer enn en treningsøkt og en ny feelgood-kamp for Erik ten Hag og United i en sesong som raskt produserer mange av dem.

En rekke med 13 seire på 17 kamper har gjort det mulig for United å være med på fire fronter, noe ingen annen Premier League-klubb kan skryte av – og Casemiro, signert for 60 millioner pund fra Real Madrid i fjor sommer, ser stadig ut som den ene spilleren Ten Hag har minst råd til å miste. 

Les hele saken i The Times her.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

Sir Alex Ferguson så ut til å duppe av i den første omgangen. Casemiros bidrag i den andre vil derimot ha vært passende stimulerende for dem i Old Traffords direktørboks.

I tider i nød, har Manchester United en fem ganger Champions League-vinner å kalle på i motstanderens straffefelt. Det måtte være den fullkomne Casemiro som gjorde slutt på Readings forsvar.

Det var guttene fra Brasil som sørget for gjennombruddet. Antony og Casemiro var Uniteds mest skapende og kreative på banen, før de kombinerte i det 54. minutt. (…)

Et mål som kostet 155 millioner pund, Casemiro pekte uselvisk mot Antony. Kantspilleren kronet en av hans beste uker på sine fem måneder i United med en ny innovativ assist. Siden han med rette ble kalt «forutsigbar» av Gary Neville mot Arsenal forrige uke, har Antony vært alt annet enn det. Old Trafford-speakeren annonserte at han var banens beste.

Manchester United v Reading: Emirates FA Cup Fourth Round
BRASILIANSK KRUTT: Casemiro var svært fornøyd med pasningen fra landsmann Antony i forkant av 1-0-scoringen,

Men det var Casemiro som igjen søkte framover, som han gjorde i den hjertestoppende utligningen mot Chelsea i oktober. Han er den mest offensiv-orienterte defensive midtbanespilleren en finner.

Les hele saken hos Evening News her.

Spillerbørsen i Evening News:

8: Casemiro
7: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Antony, Fred
6: Eriksen, Fernandes, Rashford, Weghorst, Garnacho, Pellistri, Elanga, Mainoo
5: Malacia

Joe Bernstein, Daily Mail:

Old Trafford-temperaturen var ikke akkurat som på Copacabana Beach, men Manchester Uniteds brasilianere dukket uansett opp og hadde det gøy da de ledet laget deres til femte runde i FA-cupen. (…)

Det var ikke en perfekt kveld for United. Marcus Rashford ble byttet ut før han kunne ha satt en klubbrekord ved å score i ti strake hjemmekamper, selv om han hadde en tidlig heading som ble annullert av VAR.

En tabbe av Tyrell Malacia ga nesten Reading ledelsen rett før pause, men venstrebacken ble reddet av David de Gea som på briljant vis reddet forsøket til Junior Hoilett.

Det store bildet vil uansett glede Erik ten Hag. United er det eneste laget som er med i fire turneringer. De burde booke finalebilletten i ligacupen mot Nottingham Forest på onsdag og videre avansement i FA-cupen øker sjansen for å vinne deres første trofé siden 2017.

Manchester United v Reading: Emirates FA Cup Fourth Round
FORTSATT MED: Erik ten Hag og Manchester United kjemper på flere fronter i det vi har gått inn i siste halvdel av sesongen.

Spillerbørsen i Daily Mail:

De Gea 6; Wan-Bissaka 6, Lindelöf 6, Maguire 7, Malacia 5; Casemiro 9, Eriksen 7; Antony 7, Fernandes 7, Rashford 7; Weghorst 7.

Les hele saken hos Mail her.

Andy Mitten, spillerbørs i The National:

9: Casemiro
8: Antony
7: Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Rashford, Fred, Garnacho
6: De Gea, Malacia, Eriksen, Fernandes, Weghorst, Pellistri

Les hva han skriver om hver enkelt spiller her.

Will Unwin, The Guardian

Forrige sesong kom Championship-klubben Middlesbrough til Old Trafford for å sende ut Premier League-laget med lav selvtillit fra fjerde runde i FA-cupen.

Men ting har endret seg det siste året, som Reading fant ut.

United-spillerne og supportere har troen på det som skjer på banen under Erik ten Hag. Det var ingen bekymringer da sjanser ble misbrukt i førsteomgangen, fordi alle visste at det ville komme mer.

Les hele saken hos The Guardian her.