etha

The Times: Ten Hag-ønske på Old Trafford innfridd – slik er de nye rutinene før hjemmekamp

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har gjort en av sine eksklusive hospitality-suiter (nr. 7 suiten) på Old Trafford om til en lounge hvor Erik ten Hag og laget hans kan forberede seg i timene inn mot kamp, skriver The Times.

Dette skal ha blitt gjort som følge av et klart ønske fra Ten Hag.

Avisen skriver at Jose Mourinho og Louis van Gaal hadde lignende ønsker da de var i klubben, men deres forespørsler skal da ha blitt avvist.

AVVIST: Mourinho og Van Gaal skal begge ha prøvd lignende tiltak som Ten Hag da de var i United, uten å lykkes.

Tidligere managere i United, inkludert Mourinho, Van Gaal og Ole Gunnar Solskjær likte at spillerne sine lå på et hotell natten før hjemmekamper, men dette skal Ten Hag syntes var bortkastet tid.

Nå er rutinen at spillerne møter opp på Old Trafford cirka fire timer før kampstart.

Når de kommer til stadion slapper de vanligvis av i denne loungen, hvor de også spiser måltidet før kamp, frem til det gjenstår 90 minutter til kampstart.

Når spillerne så beveger seg videre til garderoben, som det er kort vei til fra loungen, åpnes loungen opp for bedriftsgjester.

Hele endringsprosessen skal ha tatt rundt 12 måneder å fullføre og skal ha hatt en «betydelig» kostnad.

ethaa
FÅTT DET SOM HAN VIL: Erik ten Hag har ledelsen på Old Trafford i ryggen.

Millionene som er blitt tapt for tidligere billetter til hospitality-suiten, der en enkeltbillett skal ha kostet minimum 7100 kroner, er blitt kompensert ved å flytte fans til andre suiter og skape mer plass andre steder for fans som ønsker å kjøpe slike billetter.

Et område på East Stand blir for eksempel brukt som kontorplasser i ukedagene og som hospitality-område på kampdager.

The Times påpeker at det faktum at Ten Hags ønske blir innfridd, kan ses på som et klart tegn på at klubben støtter nederlenderens ledelse 100 prosent.

Powered by Labrador CMS