Nicky Butt

Fullroser Ten Hag: – Et enormt løft

Nicky Butt har latt seg imponere stort av Erik ten Hag i nederlenderens første sesong som United-sjef.

Publisert Sist oppdatert

– For meg er det mest imponerende væremåten hans. Måten han fremstiller seg selv på, og måten han engasjerer seg i lokalmiljøet på.

Det sier Nicky Butt, med 387 kamper og 9-10 år som trener og spillerutvikler i klubben på ulike nivåer, om Erik ten Hag.

Den tidligere midtbanespilleren bor ikke langt unna nederlenderen, og er svært imponert over måten han har satt preg på lokalmiljøet i løpet av et års tid.

– Jeg har sett ham der jeg bor de fleste dagene, så han har virkelig blitt varm når det kommer til Manchesters kultur og folket, og fra et fotballperspektiv, fra hva jeg vet – jeg er jo ikke «in the building» nå – så vet alle hvem sjefen er.

– Jeg tror det er viktig i en fotballklubb, med så mange egoer og store superstjerner. Da må du vite hvem sjefen er, og det ser virkelig ut som at alle vet hvem han er.

Manchester United Training Session
POSITIVT FØRSTESESONG: Butt har latt seg imponere av Ten Hag i Manchester.

Butt forlot United i 2021, men fortsatt følger han åpenbart gamleklubben tett – og liker det han har sett under Ten Hag denne sesongen.

– Jeg tenker at det egentlig har vært et enormt løft for enhver Manchester United-supporter. De presterer i riktig retning, de har en manager som definitivt vet hva han gjør, men også at han er sjefen og alle vet det. Det er noe Manchester United-fans er begeistret over.

– Hvis jeg skal være helt ærlig så er det fortsatt en lang vei å gå, for å komme dit vi ønsker å være. Men det har vært et enormt skritt fremover for fotballklubben.

Powered by Labrador CMS