Manchester United Training Session

Nominert til priser

Publisert Sist oppdatert

Mens Marcus Rashford er nominert til månedens spiller, er Erik ten Hag nominert til månedens manager i Premier League. Det ble klart torsdag.

Rashford er nominert etter totalt to scoringer og to målgivende fordelt på sine to kamper i september og er én av totalt seks spillere som kan stikke av med prisen.

De fem andre er Kevin de Bruyne (Manchester City), Jacob Ramsey (Aston Villa), Philip Billing (Bournemouth), Pierre-Emil Højbjerg (Tottenham) og Alex Iwobi (Everton).

Erik ten Hag står med full pott og seks poeng etter de to kampene mot henholdsvis Leicester og Arsenal inneværende måned. United-manageren står for øvrig med fire strake seiere i Premier League.

Nederlenderen er nominert sammen med Antonio Conte (Tottenham) og Gary O’Neill (Bournemouth).

Den forrige United-spilleren som fikk utmerkelsen, var Cristiano Ronaldo. Han ble kåret til månedens spiller i april 2022 etter å ha scoret fem mål på fire kamper.

Den forrige United-manageren var Ole Gunnar Solskjær tilbake i januar 2019. Nordmannen fikk utmerkelsen etter å ha ledet United til ti poeng på fire kamper.

 

Manchester United har for øvrig kun spilt to kamper i Premier League i september. Neste seriekamp er mot Manchester City på Etihad 2. oktober.

Powered by Labrador CMS