saba

– Å hente en kvalitetsspiller på Deadline Day er ikke enkelt

Erik ten Hag er svært tilfreds med at United reagerte kjapt på Deadline Day og fikk hentet Marcel Sabitzer på lån ut sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Selv om Marcel Sabitzer skal ha vært på Uniteds radar allerede i sommer, skal den første kontakten med Bayern München har funnet sted på selve Deadline Day, og da utviklet ting seg fort.

– Å hente en kvalitetsspiller på Deadline Day er ikke enkelt og jeg er veldig fornøyd med den overgangen. Jeg kjenner ham fra Salzburg, og særlig Leipzig der han var strålende, forklarer Erik ten Hag om den nye leiesoldaten fra Bayern München.

Den 28 år gamle østerrikeren fra byen Wels blir et nyttig tilskudd på Uniteds skadeforfulgte midtbane.

Manchester United v Nottingham Forest - Carabao Cup Semi Final 2nd Leg
PÅ PLASS: Marcel Sabitzer var på plass på direktørtribunen onsdag kveld og fikk se United slå Nottingham Forest 2-0 og ta seg til ligacupfinalen.

Donny van de Beek er ute resten av sesongen, mens Christian Eriksen neppe er tilbake før tidligst i slutten av april. I tillegg er Scott McTominay ute av spill selv om det fraværet ikke blir av det langvarige slaget.

Erik ten Hag sier det var nødvendig for United å hente inn en solid forsterkning på midtbanen med tanke på de langtidsskadde spillerne og er svært tilfreds med at Sabitzer nå er på plass.

– Han har en herlig innstiling og riktig alder. Jeg er sikker på at han blir motivert av denne muligheten og at han vil prestere bra for oss, sier Ten Hag.

Sabitzer var på tribunen og fulgte sine nye lagkamerater som hadde få problemer med å slå Nottingham Forest på Old Trafford.

Det er foreløpig usikkert om 28-åringen blir klar til helgens kamp mot Crystal Palace. 

Powered by Labrador CMS