sabba1

Se, nå skryter Rangnick av United!

Ralf Rangnick sparte sjelden på kraftsalvene mot United da han var midlertidig manager på Old Trafford. Nå gir imidlertid Østerrikes landslagssjef ros til United og etterfølgeren Erik ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Årsaken er spillet til Marcel Sabitzer som scoret to mål og hadde én målgivende pasning i Østerrikes 4-1-seier over Aserbadsjan.

Sanitzer scoret i den siste United-kampen før landslagsperioden da han fant veien til nettmaskene mot Fulham i FA-cupen, og han viste scoringsform også på landslaget da Ralf Rangnicks Østerrike vant oppskriftsmessig mot Aserbadsjan.

rangnicken
ROSER KLUBBYTTET: Ralf Rangnick ble kjent for sine mange tirader mot United da han var midlertidig manager i klubben. Blant annet mente tyskeren at United trengte «åpen hjertekirurgi» og så mange som ti nye spillere for å kjempe om troféer igjen. Nå roser imidlertid Rangnick United for Marcel Sabitzers sportslige opptur etter at midtbanespilleren byttet Bayern München med United i januar.

Ralf Rangnick fikk jobben som landslagssjef for Østerrike da kontrakten med United gikk ut og det er ingen tvil om at Uniteds leiesoldat er en viktig mann for den tidligere United-sjefen.

– Han har mye mer selvtillit nå sammenlignet med da han spilte for Bayern. Ingen utmerket seg negativt i denne kampen, men du kan godt si at Sabi var den spilleren som utgjorde en forskjell med sine to scoringer og sin målgivende, sier Rangnick til nettstedet Laola1.

Hoffenheim-spilleren Christoph Baumgartner er lagkamerat med Sabitzer på Østerrikes landslag og er enig med sjefen sin om betydningen Uniteds midtbanespiller har for landslaget. 

– Han er en spiller med mye kvalitet. Han blomstrer nå og spiller veldig, veldig bra. Jeg tror klubbskiftet gjorde ham godt, sier Baumgartner.

Powered by Labrador CMS