Manchester United Training and Press Conference

Ten Hag: – Det er klart fansen spiller en viktig rolle

Erik Ten Hag sin første pre-match pressekonferanse og fikk spørsmål om alt fra fansens betydning, hvordan det er forventet at United fremstår, Raphael Varane og det å ha en venstrebent spiller i de bakre rekker.

Publisert Sist oppdatert

Nederlenderen startet med korte og presise svar, før han etter hvert ble mer varm i trøya og ga mer utdypende svar til de fremmøtte journalistene.

På spørsmål om hvordan fansen kan spille en rolle for laget understreket Ten Hag viktigheten av fans som står bak laget.

– Det er klart [at fansen kan hjelpe]. Old Trafford er ment å vise vilje og samarbeid, men vi må gi eksemplet ute på banen: Vi må ha den rette holdningen, og den holdningen betyr hardt arbeid, men også spesielt å være modig. Hvis vi klarer å vise den forpliktelsen til systemet, så tror jeg at de [fansen] vil like det og de vil bringe stemningen tilbake.

utdchelseafan
FANSEN VIKTIG: Ten Hag sa på pressekonferansen at laget vil vise på banen hvorfor de fortjener hyllesten fra Old Trafford-publikumet.

Journalistene ville også ha svar på det fansen forventer av United. Å vinne kamper på en underholdende måte, noe som i stor grad var fraværende forrige sesong. Ten Hag var i det humoristiske hjørnet med journalisten som stilte spørsmålet.

– Du høres ut som en nederlender! De vil alltid spille strålende fotball! Men det er derfor jeg er her: Jeg er her for å vinne, og vil vinne på en bestemt måte. Så å være proaktiv, modig, eventyrlysten. Det er det som hører til Manchester Uniteds kultur og det er det vi ønsker å få til nå.

– De dagene vi ikke klarer å vinne på en god måte eller en underholdende måte, må vi fortsatt vinne. Det er mentaliteten og holdningen vi må få inn. Selvfølgelig vil det være kamper der du ikke vil spille bra – men du må fortsatt vinne.

Raphaël Varane er en av spillerne det har vært knyttet et stort spørsmålstegn rundt etter en skuffende debutsesong i United-drakta. Den franske verdensmesteren mistet over halvparten av kampene i Premier League med skader. Ten Hag sier de har hatt en klar plan for å få midtstopperen tilbake i toppform.

– Jeg er 100 prosent overbevist om at vi kan få han tilbake på det nivået vi vet han har. I løpet av pre-season fulgte han en individuell treningsplan og vi fulgte han veldig nøye. De siste tre ukene har han vært involvert i hver eneste økt på banen. Vi ser han [Varane] blir bedre dag for dag, både hva gjelder det fysiske, men også prestasjonsnivåene hans. Jeg er glad for det, og når Raphaël er i form, vil det være et stort løft for både troppen og laget.

varaneny
NÆRMER SEG TOPPFORM: Varane har fulgt et individuelt treningsprogram hele sommeren for å sikre at han ikke skal slite med skader også i sin andre sesong i United-drakta. Ten Hag er fornøyd med stegene franskmannen har tatt de siste tre ukene.

Nederlenderen er enig i at dette også er den største jobben han har hatt i karrieren og ble spurt om hva han ser på som den største utfordringen for den kommende sesongen.

– Jeg ser frem til hver kamp, ​​siden hver kamp vil være en utfordring. Vi må få det beste ut av laget og selvfølgelig vil det være tilbakeslag og skuffelser, sånn er livet, sånn er idrettslivet og hver klubb, hver supporter, hvert lag må håndtere det. Det er holdningen vi alle trenger. Når vi viser det og vi har en god plan, vil vi oppnå suksess. Jeg er 100 % overbevist om det.

Avslutningsvis ble det stilt spørsmål om hvorfor det er så viktig å ha en venstrebent spiller som en av midtstopperne.

– Fordi venstrebent spiller er bedre orientert på venstre side, han vil ha bedre vinkler med ball, og uten ball er også orienteringen bedre og vinklene er enklere å kutte og det er enklere å ligge i sikring for den andre midtstopperen.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

Om overgangsvinduet: – Vil vi ha Frenkie?

Om mulig Ronaldo-start: – Vi får se på søndag

Om bråket etter Rayo: – Du må gjøre researchen din!

Powered by Labrador CMS