martial061022b

– Håper vi nå får se mye mer til Martial

Erik ten Hag sier Anthony Martial er en viktig del av planene hans og er veldig tilfreds over å ha franskmannen tilbake fra start.

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag gjør en rekke endringer på laget fra kampen mot nettopp Aston Villa på Villa Park. Noe av det første Ten Hag fikk spørsmål om var hvorfor ikke Ronaldo er i troppen til torsdagens kamp.

– Cristiano Ronaldo er syk. Det er vanskelig å si om han blir klar til søndagens kamp mot Fulham. Vi må revansjere en dårlig kamp. Vi viste ikke den standarden vi skal ha. Vi går for å ta revansj i dag, sier Ten Hag til Sky Sports. 

Aston Villa v Manchester United - Premier League
DEBUTERER: Martin Dubravka har ventet tålmodig på sin sjanse i United-buret. Torsdag kveld får han endelig sjansen til å vise seg frem.

Mens Ronaldo er ute, er Anthony Martial endelig tilbake fra start for United. Erik ten Hag spår en viktig rolle for Martial dersom franskmannen holder seg skadefri.

– Jeg er glad Martial er tilbake. Han hadde en god preseason, så ble han skadet. Han kjempet seg tilbake før han ble skadet igjen. Med alle skadene har han hatt en skuffende sesong så langt, men han passer bra i systemet vårt, og jeg håper han vil være mer tilgjengelig når ligaen starter opp igjen, sier Ten Hag som også gir Martin Dubravka United-debuten torsdag kveld.

– Dubravka har vist hva han kan i Premier League tidligere og vi stoler på ham. Vi vil vinne alle kamper. Dette er den siste hjemmekampen før VM og før jul, så vi ønsker å vinne denne, sier nederlenderen til Sky Sports.  

Powered by Labrador CMS