ten hag

– Det er et luksusproblem

Publisert Sist oppdatert

Med 2-0-seier onsdag kveld og 5-0 sammenlagt var det aldri noen tvil om at United skulle ta seg til finale i ligacupen på bekostning av Nottingham Forest.

I sin første sesong har Erik ten Hag altså med det ledet United til en finale, klubbens første siden Europa League-finalen i 2021.

Uten navn-1
TIL FINALE: Manchester United tok seg enkelt til finale med 5-0 sammenlagt mot Nottingham Forest.

– Andreomgangen var mye bedre

Ten Hag er naturligvis fornøyd med det. Onsdagens kamp sett under ett har han derimot mer blandede følelser om.

– Når man vinner en semifinale er det selvfølgelig fint. Førsteomgangen var ikke strålende, for å være ærlig. Jeg synes den var profesjonell, men for treg og vi skapte ikke for mange sjanser. Andreomgangen var mye bedre, mer tempo og vi skapte noen bra mål, sier han til Sky Sports.

– Vi hadde en 3-0-ledelse, så jeg ville ikke gi dem momentum. De ventet på en sjanse til å komme inn i kampen igjen. Vi lette etter rom, men jeg synes Forest spilte bra, forsvarte seg kompakt og vi fant ikke rommene.

– Jeg synes ikke vi var frustrerte, men vi måtte være litt smarte. Man ønsker ikke å gi bort noe, så hold på ballen. Vi burde ha investert mer, som raskere overganger og bevegelse bak.

LES OGSÅ: (+) «Sabitzer skal jobbe godt hvis han skal ta Freds plass»
LES OGSÅ: – Denne finalen fortjener vi

– Et luksusproblem

En stor pluss ved siden av finaleavansementet onsdag var at Jadon Sancho var tilbake på banen etter en lengre periode ute, i tillegg til Anthony Martial og Luke Shaw som også hadde gått glipp av de siste kampene.

Det gleder Ten Hag.

– Det er et luksusproblem, men det er slik vi ønsker det.

sancho
FLERE STRENGER Å SPILLE PÅ: Jadon Sancho og Anthony Martial var tilbake i kamptroppen onsdag.

– Det er normalt i Manchester United å spille så ofte. Spillere foretrekker å spille kamper framfor å trene.

– Vi ønsker bare å utvikle oss hver dag. Jeg synes vi har en bra tropp, så vi må kreve og kontrollere de høye standardene.

– Vi har måttet ta mange kompromisser så langt denne sesongen, så forhåpentligvis er de (spillerne som har vært ute) tilgjengelige. Hvis man ønsker å vinne trofeer, trenger man alle tilgjengelige. Man så i kveld at man kan sette inn en ny dynamikk fra benken.

MER: Viktig info om finalebilletter

Powered by Labrador CMS