Kieran Ten Hag

McKenna roser Ten Hag: – Åpenbart en fantastisk trener

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-trener Kieran McKenna roser Erik ten Hag etter nyheten om at nederlenderen angivelig har blitt utpekt til å ta over i sjefsstolen på Old Trafford.

Ipswich-manageren, som tidligere var del av trenerapparatet til Ole Gunnar Solskjær, forteller at han har fulgt godt med på hva Ten Hag har utrettet i Amsterdam den siste tiden.

– Erik ten Hag er åpenbart en fantastisk trener. Jeg har nytt å følge Ajax-laget hans de siste årene. Det er et lag jeg har sett ganske mye av og jeg har virkelig latt meg imponere av den spillestilen han har klart å innføre der, sier McKenna til Sky, før han påpeker at ingenting er klappet og klart ennå:

– Frem til alt er offentliggjort er det vanskelig å si noe på et såpass tidlig tidspunkt. Alle trenerne de har blitt lenket til er fantastiske trenere.

BSC Young Boys v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
SOLSKJÆR-HJELPER: Kieran McKenna var sammen med blant andre Michael Carrick del av støtteapparatet til Ole Gunnar Solskjær da nordmannen var United-manager.

McKenna kan forsikre United-supporterne om at gamleklubben gjør sitt beste for å tilrettelegge for at den nye manageren, uansett hvem det blir, får muligheten til å lykkes når han tar over.

– Det er mange bak kulissene som jobber veldig hardt for å ta gode avgjørelser slik at ting er på plass før neste år og slik at laget kan ha en suksessfull sesong, sier McKenna.

– Som Manchester United-fan ønsker du deg et vellykket lag på banen og jeg er sikker på at de jobber hardt for å oppnå det.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS