harrry22432

Maguire fortsetter som kaptein

Publisert Sist oppdatert

På sin pressekonferanse i Bangkok bekreftet Erik ten Hag at Harry Maguire fortsetter som kaptein for Manchester United.

– Jeg må bli kjent med alle spillerne, og det tar tid. Men han har vært kaptein og hatt suksess, så jeg tviler ikke på den avgjørelsen, sa Ten Hag.

Maguire brukte bare noen måneder på å bli kaptein i Manchester United, og i halvannet år var ikke det et spesielt kontroversielt valg siden Maguire var et fast og ganske trygt innslag i United-elleveren, men i 2021/22 kom motgangen.

Midtstopperen hadde en direkte svak 2021/22-sesong under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick, og i løpet av sommeren har blant andre Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes blitt lansert som potensielle kapteinskandidater.

Kanskje er Ten Hag fornøyd med det han har sett av Maguires lederegenskaper, kanskje synes han ikke at alternativene er optimale – uansett er konklusjonen altså at Maguire fortsetter som kaptein.

Maguire trener for øvrig for seg selv på dagens trening på grunn av en skade (som skal være av den mindre sorten).

Gary Neville uttrykte raskt på Twitter at han var fornøyd med valget om å fortsette med Maguire som kaptein, og fikk raskt en del motstand for det. Neville oppfordret folk til å støtte Maguire, og påpekte til kritikerne at Ten Hag har tillit til at stopperen kan være en leder for dette laget.

Powered by Labrador CMS