Manchester United v Leicester City - Premier League

– Det folk gjør mot ham, er en katastrofe

Nemanja Matic fordømmer behandlingen tidligere lagkamerat Harry Maguire får i sosiale medier.

Publisert Sist oppdatert

Serberen forlot Manchester United vederlagsfritt i sommer og gikk til Roma hvor han for tredje gang spiller under manager José Mourinho.

34-åringen har vært på banen i samtlige kamper for Roma denne sesongen, men har gitt seg på det serbiske landslaget og har med det en to ukers kamppause mens de fleste av hans nåværende- og tidligere lagkamerater spiller kamper rundt om i Europa.

Matic har gitt et eksklusivt intervju til The Times, hvor han blant annet prater om starten Ten Hag har fått som United-manager, behandlingen av Harry Maguire og om uttalelsene til Roy Keane.

Selv om serberen ikke ønsker å kommentere på hva det var som gjorde at han forlot United i sommer, men sier følgende om det han har sett fra United under Ten Hag til nå:

– Jeg ser hvordan han (Ten Hag) ønsker å spille, og jeg tror det er den rette måten.

Noe Matic ikke har noe problemer å prate om er det han kaller en sjokkerende behandling av klubbkaptein Harry Maguire.

– Det folk gjør mot ham, det er en katastrofe, sier han. Alt må ha grenser, og noen av disse menneskene som skriver på sosiale medier, de har ikke sine egne liv, så de bare skriver nedverdigende ting om noen andre.

Videre i intervjuet prater Matic om Roy Keane som mot slutten av forrige sesong kritiserte Matic for utspillet om at både United og Chelsea ville forbli i hjertet hans.

– Jeg har respekt for det han har gjort, men han (Keane) må forstå at fotballen har endret seg,» sier Matic om den tidligere United-kapteinen som nå er ekspert hos Sky Sports.

KeaneAnfieldLegends
FOTBALLEN ER ANNERLEDES: Matic sier at måten Keane spilte på under sin karriere ikke hadde vært mulig i dagens fotball. Her er Keane tilbake i United-drakt i legendekampen mot Liverpool på Anfield.

– Slik han oppførte seg på banen, er 70 prosent av det et rødt kort i dag. Du kan ikke kaste et slag når alle kameraene i verden er der. Den virkelige helten er når du går ut på gaten og sier noe, men han var alltid veldig hyggelig med meg, så hva han sier offentlig, for å være ærlig, bryr jeg meg egentlig ikke. Jeg vet hva jeg har gjort i karrieren min, og jeg er veldig fornøyd.

Hele intervjuet med Matic kan du lese her. Der kommer serberen også innpå hvordan livet har vært etter overgangen til Roma, samt et dypdykk i hvordan Matic ble fotballspiller.

Powered by Labrador CMS