Fulham FC v Manchester United - Premier League

Hylles av sjefen

Publisert Sist oppdatert

Lenge så det mørkt ut, men igjen var det en tenåringsgutt fra Argentina som kom inn fra benken og ble avgjørende.

Og etter kampslutt var Erik ten Hag  naturligvis strålende fornøyd med at han kan ta VM-pause med tre poeng i bagasjen.

– De siste ukene har det kommet spillere inn fra benken og hatt stor innflytelse. Dette var en enorm seier før VM-pausen, sier United-manageren til Sky Sports.

Han var imidlertid svært kritisk til måten elevene ga fra seg ledelsen på.

– Når du leder 1-0 på bortebane, kan du ikke tillate deg å åpne høyresiden på den måten, sier han om den saken.

Seieren betyr at Manchester United er oppe på en 5. plass før klubbene tar VM-pause. Det er tre poeng opp til Tottenham, som til gjengjeld har én kamp mer spilt. Nederlenderen oppsummerer sesongen hittil på følgende vis:

– Vi har dannet et grunnlag og beveger oss i riktig retning. Kulturen, holdningene og mentaliteten har endret seg. Og det så du i dag når vi vinner i siste sekund. Sammen med fansen har vi blitt en enhet. Vi står sammen, sier han.

Og legger til: – Både i garderoben, direktørene – alle sammen. Det er et ordentlig samhold.

– Vi har forbedret oss underveis i sesongen og vi må bare fortsette den påbegynte prosessen. Bra er ikke bra nok. Vi må jobbe hardt og investere masse i dette. Det er så mange ting vi kan bli bedre på, men jeg ønsker ikke å påpeke alt. Vi skal klare det, sier han bestemt.

Christian Eriksen sendte United i ledelsen med sin første scoring for United, men på overtid – da det så ut til å ebbe ut med bare ett poeng – dukket Alejandro Garnacho opp.

– Fantastisk. Han viser mentalitet og har innflytelse og tro. Dette er andre gang på fire dager. Jeg er veldig glad for at vi kan ta inn en unggutt. Han er den første og vi må gjøre dette med flere. Men han er strålende, jeg liker selvsikkerheten hans og det er strålende å jobbe med ham – en sann glede.

På spørsmål om hva han synes om Garnachos arroganse og selvsikkerhet, svarer sjefen følgende:

– Det er en stor kvalitet så lenge det ikke bikker over. Men du trenger det for å prestere på det øverste nivået og under press. 

SE SAMMENDRAG FRA KAMPEN HER:

Powered by Labrador CMS