Ten Hag pk ny

– Vil vi ha Frenkie?

Erik ten Hag besvarte spørsmålet om Frenkie de Jong ved å stille spørsmål tilbake til journalisten. Nederlenderen innrømmer imidlertid at United fremdeles jobber med å forsterke stallen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har sagt det før;  vi ser fremdeles etter muligheter til å forsterke stallen. Vi trenger konkurranse om plassene. Jeg er tilfreds med den stallen jeg har nå, og vi har trent godt og hardt denne uken, men vi trenger kvalitetsspillere til å dekke behovene våre. Jeg kan si allerede nå at ingen kommer til å spille alle kampene, men vi må finne de rette spillerne, forklarte Erik ten Hag på pressekonferansen før Brighton-kampen.

dejongfrm
OVERGANGSSAGA: Erik ten Hag spøkte da han ble spurt om Frenkie de Jong, men vedgikk samtidig på generelt grunnlag at det ville vært gunstig om alle overgangsmålene hadde vært på plass til den nye sesongen startet uten at landsmannen i Barcelona ble nevnt med navn.

Ikke overraskende dukket Frenkie de Jongs navn opp, men da Ten Hag ble spurt om status på De Jongs mulige overgang til United, ble det ellers så alvorlige ansiktsuttrykket erstattet med et stort smil og en liten latter. 

– Vil vi ha Frenkie? Jeg vet ikke, svarte Ten Hag kort før han fortsatte.

– Det handler om å finne de rette spillerne, men jeg kan ikke kommentere spillere i andre klubber. Når det er noe nytt vil vi fortelle det til dere, påpekte Ten Hag.

– Jeg er tilfreds med de spillerne vi har hentet så langt. Vi trenger ikke en hvilken som helst spiller, men de rette spillerne. Det er det vi jobber med, la nederlenderen til. 

På spørsmål om det ikke ville vært å foretrekke at alle spillerne manageren ønsket seg allerede var på plass før den nye sesongen tar til, svarte Ten Hag dimplomatisk.

– Det ville vært en god situasjon å være i, men jeg har en bra stall og jeg er tilfreds med den stallen jeg har.

Brighton & Hove Albion v Manchester United - Premier League
TILHØRER FORTIDEN: Erik ten Hag sier fadesen mot Brighton sist sesong tilhører fortiden og sier han gleder seg til søndagens kamp. Her depper David de Gea etter et av de fire baklengsmålene mot Brighton på sørkysten i vår.

Avslutningen på forrige sesong var fæl sett med United-fansens øyne og Brighton stod for en av de største ydmykelsene da Ralf Rangnicks United tapte hele 0-4 borte mot Brighton.

Erik ten Hag understreker at det tilhører fortiden nå. 

– Sist sesong er sist sesong. Jeg ser fremover og til kampen på søndag. Slik er det. Jeg gleder meg til å komme i gang. Vi har trent godt og tøft. Vi har selvtilliten og troen og ser frem til søndag. Brighton er et bra lag som spiller attraktiv fotball. Jeg liker stilen deres, konkluderte Ten Hag da han ble spurt om søndagens motstander.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

RONALDO-START? – Får se søndag
MER: – Det var mange spillere som dro

Powered by Labrador CMS