Varane klippet

Trente ikke med resten av troppen

Raphaël Varane trente ikke med resten av United-troppen på Carrington onsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

I stedet gjennomførte franskmannen en egen treningsøkt med en av Uniteds fysiske trenere, atskilt fra resten av gruppen.

Varane var imidlertid ikke blant spillerne som Ten Hag nevnte da han gikk gjennom skadelisten på onsdagens pressekonferanse. 

Anthony Martial måtte ut med skade mot Everton, men skaden er ikke verre enn at franskmannen kan være aktuell mot Newcastle på søndag.

Den franske spissen holdt imidlertid bare en knapp halvtime før han måtte ut med det som så ut som ryggtrøbbel.

tenhag130922
FLERE MANN UTE MED SKADE: Erik ten Hag sier Anthony Martial er ute av spill til kampen mot Omonia, men holder døren på gløtt for at franskmannen kan rekke søndagens kamp mot Newcastle.

–  Han trener ikke i dag og vi må se det an med tanke på søndagen, forklarte Erik ten Hag til pressen.

Dersom det skulle vise seg at Newcastle-kampen kommer i tidligste laget, er det vanskelig å tolke Ten Hags uttalelser i en annen retning enn at han forventer å ha Martial tilbake relativt raskt.

– Jeg har snakket med Anthony om skadene. Det er frustrerende for ham. Han var god mot Everton, og har vært god i alle kampene han har spilt. Vi trenger ham. Jeg vil selvsagt ha alle spillerne tilgjengelige, særlig med kampprogrammet som venter oss, men fokuset mitt må være på de som kan spille, sier Ten Hag. 

Nederlenderen bekreftet også at Harry Maguire, Aaron Wan Bissaka og Donny van de Beek alle er uaktuelle til kampen mot Omonia.

I tillegg er Brandon Williams og Axel Tuanzebe ute på ubestemt tid.

Her kan du sjekke oversikten over hvilke spillere som er ute av spill for United. 

Powered by Labrador CMS