Sheriff Tiraspol v Manchester United: Group E - UEFA Europa League

Ten Hag: – Sancho leverte bra, men har fortsatt mye å gå på

Publisert Sist oppdatert

3 poeng i et land United aldri tidligere har besøkt.

Opprettholdt den perfekte rekorden etter tap i første gruppespillkamp.

Den tredje strake smultringen på bortebane.

En fin gjennomkjøring for United og Erik ten Hag nå som store deler av troppen drar ut i verden på landslagsoppdrag.

Etter kampen pratet nederlenderen med MUTV i tillegg til at han også pratet på den offisielle pressekonferansen. Der kunne han fortelle at han er godt fornøyd med kveldens prestasjon, selv etter en litt vanskelig start på kampen.

– Det var en vanskelig start på kampen. Sheriff veldig direkte og satset på å vinne andreballene, noe de gjorde mye av de første minuttene. Vi begynte å spile bedre og du kan si at vi spilte bedre i mellomrommet og hadde god dybde i spillet vårt. Det første målet vi scoret var flott. Etter dette tok vi total kontroll over spillet. mellomrommet.

Jadon Sancho scoret på dagen han ble vraket til Gareth Southgates landslagstropp. Ten Hag var etter kampen godt fornøyd med kantspillerens innsats.

– Jeg er veldig fornøyd med innsatsen hans [Sancho]. Han scoret enda et mål, og har bygget videre på målene han scoret i sesongoppkjøringen. Jeg tror han har tre mål allerede denne sesongen. Likevel mener jeg det er rom for mye forbedring for ham, fordi han har så gode ferdigheter.

På spørsmål om han synes Marcus Rashford og Jadon Sancho hadde fortjent plasser i England-troppen svarte Ten Hag følgende:

– Det er ikke opp til meg, det er den engelske landslagssjefen, jeg kan ikke sitte i setet hans og ta avgjørelser. De utvikler seg, og har startet sesongen bra, de kommer til å bli enda bedre, det er jeg overbevist om.

Her kan du se målene og høydepunktene fra kampen:

 

Ronaldo var også et tema som Ten Hag ble spurt om av MUTVs utsendte. Portugiseren endte måltørken som hindret den første sesongen siden 2004/2005 at Ronaldo gikk målløs for klubblaget i både august og september.

– Ronaldo trengte det målet. Han har vært nære flere ganger allerede denne sesongen, og han har ønsket det så mye. Vi er veldig glade på hans vegne, og laget ønsket å gi ham et mål. Du vet at når vi får straffe så kommer Cristiano til å score.

På pressekonferansen etter seansen med MUTV fulgte Ten Hag opp med å si at Ronaldo nærmer seg det nivået manageren forventer av 37-åringen.

– Han er veldig nære, når han får enda litt mer kondisjon vil han score mer. Han er helt forpliktet til dette prosjektet, helt involvert, han har også relasjoner som kommer rundt ham (på banen) pluss at han bygger relasjoner så jeg er fornøyd med det.

Powered by Labrador CMS