Ten Hag fly

– Ikke snakk om søndag

Erik ten Hag nekter å ha noe annet fokus nå enn kveldens kamp mot Real Betis.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tar med seg et solid resultat fra den første kampen mot Old Trafford der Erik ten Hags menn vant 4-1.

Uniteds nederlandske manager er imidlertid krystallklar på at jobben ikke er fullført, og insisterer på at fokuset for både han og spillerne er 100 prosent på torsdagens kamp.

Søndag venter overraskelseslaget Fulham i kvartfinalen av FA-cupen på Old Trafford, men den kampen ofrer ikke Ten Hag en eneste tanke nå.

– Ikke snakk om søndag. Vi vil starte med vårt beste lag her for å få jobben gjort og etter kampen kan vi begynne å tenke på søndag, sier Ten Hag til MUTV. 

Manchester United Press Conference And Training Session
SISTE ØKT FØR AVREISE: United-spillerne trente i vinterlige omgivelser på Carrington før avreisen til solfylte Sevilla.

United må klare seg uten Antony som er syk og Alejandro Garnacho som ble skadet mot Southampton. I tillegg står Anthony Martial over selv om han er tilbake i trening.

På plussiden kan Ten Hag notere seg for at Marcel Sabitzer er med i troppen etter sykdom. Nederlenderen vil uansett ikke bruke skader og sykdom som en unnskyldning om noe skulle gå skeis. 

Du ønsker selvsagt aldri miste spillere med skade, men når noen blir skadet får andre sjansen. Vi har vist tidligere at vi kan håndtere det og fremstå som et lag også når vi gjør endringer, påpeker 53-åringen.

Ten Hag sier det blir en tøff test for spillerne hans i solfylte Sevilla torsdag kveld, men både spillerne og manageren kjenner til klubben fra treningskampen i desember og ikke minst det første oppgjøret på Old Trafford.

– Vi vet at de har et fanatisk hjemmepublikum, og vi vet hvilken atmosfære de kan skape. Det viktigste for oss er å spille vårt spill og prøve å levere 90 minutter slik vi spilte i 2. omgang på Old Trafford, sier Ten Hag. 

Alt om kveldens kamp får du her på united.no. Oppgjøret mellom Real Betis og United på Estadio Benito Villamarín har avspark 18.45.

Powered by Labrador CMS