Keepertreneren identifisert?

Manchester Evening News tror de vet hvem Sir Alex pratet om da han i forrige uke avslørte at Uniteds nye keepertrener ville være klar i løpet av kort tid.

Publisert Sist oppdatert

Eric Steele (bildet) er navnet MEN kaster frem, og han var, inntil Mark Hughes tidligere i sommer ble ansatt som ny manager på Eastlands, keepertrener i Manchester City.

Den nye sjefen brakte med seg sin egen keepertrener fra sin forrige arbeidsgiver Blackburn Rovers, og dermed ble Steele sendt ut i arbeidsledighet.

Men lediggangen varte ikke mange dagene. Hughes' etterfølger på Ewood Park, Paul Ince, dukket nemlig snart opp og tilbød ham jobben som ansvarlig for keepertreningen hos de blåhvite. Steele takket ja, og fra 10. juli kunne han igjen trekke på seg arbeidshanskene.

Nå kan det, dersom MEN virkelig har truffet med sine antakelser, virke som om oppholdet på Ewood Park blir av det meget kortvarige slaget. Svar på det spørsmålet vil foreligge innen kort tid.

Eric Steele, som i løpet av sin aktive karriere voktet buret for Newcastle, Peterborough, Brighton, Watford og Derby, har siden han la opp i 1988 drevet trenervirksomhet i en rekke klubber og land.

Han var blant annet keepertrener på Villa Park i fem år før han forlot klubben i 2006. Året etter overtok han så en tilsvarende rolle under Sven Gøran Eriksson i Manchester City.

Powered by Labrador CMS