Til serbisk fotball

Ex-red Eric Djemba-Djemba har signert for de serbiske mesterne FK Partizan.

Publisert Sist oppdatert

Eric Djemba-Djemba ankom Old Trafford fra Nantes sommeren 2003, og debuterte i Charity Shield-kampen mot Arsenal 10. august. Midtbanespilleren fra Kamerun startet også tre av Uniteds fire første ligakamper høsten 2003, men etter dette gikk det tyngre for Djemba-Djemba, og det ble kun 12 starter totalt i hans første sesong i Manchester.


Høsten 2004 startet Djemba-Djemba hele 15 kamper for United, men kun to av disse startene kom i Premier League, og da Aston Villa la inn et bud på £1.5 millioner i januarvinduet i 2005, valgte Sir Alex Ferguson å la den dengang 23 år gamle spilleren forlate klubben.

Suksess i Danmark

Etter kun et og et halvt år i Aston Villa, hvorav den siste halve sesongen ble tilbrakt på lån i Burnley, pakket Djemba-Djemba kofferten

STJERNE I ODENSE: Djemba-Djemba ble en suksess i dansk fotball.
STJERNE I ODENSE: Djemba-Djemba ble en suksess i dansk fotball.

og forlot England. Turen gikk først til Qatar SC, hvor han spilte én sesong, før han reiste videre til Odense Boldklubb sommeren 2008.

I Odense etablerte Djemba-Djemba seg som en av nøkkelspillerne på laget. Her ble han i 2009 også gjenforent med en tidligere lagkamerat fra United-tiden, nemlig Roy Carroll. Det ble fire sesonger for Djemba-Djemba i dansk fotball før han i fjor sommer underskrev en fireårskontrakt med Hapoel Tel Aviv.

Partizan neste stopp

Kun halvveis ut i kontrakten med Hapoel Tel Aviv har Eric Djemba-Djemba blitt sulten på atter nye eventyr, og onsdag annonserte den serbiske toppklubben FK Partizan på sine hjemmesider at den tidligere United-spilleren har gjennomført den medisinske testen og skrevet under på en toårskontrakt med klubben.

Djemba-Djemba skal spille med drakt nummer 99 for klubben som har vunnet den serbiske ligaen de seks siste sesongene.

Powered by Labrador CMS