– Vil gi alt jeg har for denne klubben

Eric Bailly synes ikke at det var enkelt å komme tilbake fra langtidsskade, men er veldig fornøyd med hvordan det har gått. Han gir også uttrykk for at det er bra for selvtilliten å ha en manager som Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

Det har for alvor blitt kampen om stopperplassen(e) ved siden av kaptein Harry Maguire etter at Eric Bailly returnerte fra skade etter vinterpausen i februar.

Bailly tror Solskjær er en passende manager for en ung stall som Uniteds.

– Han er en som alltid vil ta en prat med deg, kommuniserer alltid godt. Han gir deg mye selvtillit, for som fotballspiller vil en gå gjennom perioder hvor en er langt nede, og han legger merke til det, og når han gjør det så kommer han umiddelbart til deg for å snakke med deg, sier ivorianeren i et intervju med ESPN.

– Han kommer med råd slik at en kan få tilbake selvtilliten, og det synes jeg er veldig viktig siden vi har et veldig ungt lag, og med en trener eller manager som det vil laget bli bare bedre og bedre.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR: Passer spillegruppa godt, ifølge Bailly.

Fenomenal retur

Eric Bailly hadde vært ute siden sommeren, men det så ikke akkurat slik ut da han kom tilbake mot Chelsea – Bailly klarte seg fint, og United vant (for andre gang denne sesongen) på Stamford Bridge.

Selv om han klarte seg fint, så var returen uansett ikke feilfri. Ansvarlig redaktør Dag Langerød ga ham en sjuer på spillerbørsen, og skrev følgende:

«Første kamp siden 28. april 2019 og var seg selv på en måte. Spilte seg først godt ned (nærmere 5,0) og så opp. Begynte kampen med feilpasning, fulgte opp med en nesten-feilpasning og Solskjær ristet på hodet før Bailly reddet en sjanse til corner som siste mann, brøt høyt flere ganger og også driblet i eget feil. Fulgte opp med en livsviktig og fantastisk takling på Kovacic mot slutten.»

Bailly er fornøyd med å returnere med seier i en så vanskelig kamp.

– Hvis du ikke har spilt på lenge, i en liga så sterk som denne, så er sannheten at det er hardt. Bare tenk dere med en skade som den jeg hadde også! Jeg har vært heldig med å ha lagkameratenes hjelp og støtte, og jeg hadde en fenomenal retur.

– Det var en vanskelig kamp mot Chelsea, min første kamp etter at jeg kom tilbake, og takk gud for at vi vant.

TILBAKE PÅ FOTBAILLYBANEN: Eric Bailly i aksjon mot Chelsea.

En drøm

Eric Bailly virker å trives godt i Manchester United, selv om været i Manchester kanskje er litt annerledes enn det han er vant til.

– Når jeg blir spurt om Manchester, så vitser jeg alltid med at [det beste] med byen er været, for vi vet jo alle at været ikke er godt! Men det jeg virkelig liker er atmosfæren, og øyeblikkene jeg får oppleve gjennom klubben. Her lever folk virkelig for fotballen. Lidenskap for spillet er enorm, så når jeg er her så innser jeg at vi alltid må gi vårt beste.

– Bare det å signere for Manchester United er en drøm. Å være en del av et så stort lag er det beste. Det er derfor jeg er så stolt over å spille for Manchester United, og det er derfor jeg gir alt jeg kan når jeg er ute på banen. Jeg vil bokstavelig talt gi alt jeg har av krefter for denne klubben.

TRIVES: Eric Bailly.
Powered by Labrador CMS