– Jeg tror vi kommer til å plukke flere poeng om vi fortsetter med dette

Det er en fornøyd Eric Bailly som er tilbake fra skade. Han forteller om returen til fotballbanen og deler sine tanker om Uniteds fem siste signeringer.

Publisert Sist oppdatert

Kampen mot Everton var Uniteds 28. i Premier League denne sesongen. Det betyr at det bare er ti ligakamper igjen å spille.

Men, Ole Gunnar Solskjær har ledet United videre i to andre turneringer, så det er fortsatt en del fotball som skal spilles før sesongen er over.

En som er glad for det er Eric Bailly. Han har vært ute med en skade i lang tid og har akkurat kommet tilbake.

Nå vil han bruke de kampene som er igjen på å gjøre opp for tapt tid på banen.

– Stas å gå rett inn i elleveren

Ivorianerens første kamp denne sesongen var i 2-0-seieren mot Chelsea etter vinterpausen. Han spilte også i hjemmekampen mot Club Brugge, og står derfor med to smultringer denne sesongen.

Ikke overraskende er han fornøyd med å være tilbake.

– Man lider en del når man er skadet, så det er godt å kunne si at det forhåpentligvis er bak meg nå. Jeg har jobbet veldig, veldig hardt for å komme meg tilbake på banen, og det er godt å være en del av troppen igjen, sier Bailly til klubben

GOD KAMP: Etter en litt trøblete start mot Chelsea spilte Bailly seg opp og leverte en mer enn godkjent kamp i midtforsvaret.
GOD KAMP: Etter en litt trøblete start mot Chelsea spilte Bailly seg opp og leverte en mer enn godkjent kamp i midtforsvaret.

– Det var et fantastisk øyeblikk for meg [å spille mot Chelsea]. Det var den første kampen min denne sesongen og det var ekstra stas å gå rett inn i startelleveren. Det ble selvfølgelig enda bedre av at vi vant kampen.

Mens 25-åringen var skadet brukte han blant annet tiden på å skrive under på en ny kontrakt med United.

– Klubben viste meg stor tillit ved å forlenge kontrakten min selv om jeg var skadet. Det gir meg en følelse av prestisje å fortsatt kunne være en del av denne klubben og denne troppen. 

Nye signeringer og progresjon

Forsvarsspilleren har stort sett vitnet United-kampene fra tribunen denne sesongen og har fått et overblikk over progresjonen laget har hatt.

– Jeg syns vi tar gode steg forover. Virkelig. Det har vært mange endringer de siste årene, men også de siste månedene. Det har kommet kvalitetsspillere inn, unge spillere har kommet gjennom akademiet og jeg tror at vi kommer til å plukke flere poeng om vi fortsetter med dette.

En av spillerne som har kommet inn er en direkte konkurrent om en stopperplass i Manchester United. Harry Maguire. Men Bailly har bare lovord å komme med om kapteinen, samt de andre signeringene under Solskjær.

– Vi klarte å signere Harry, Aaron og Daniel i sommervinduet. De har vært svært delaktige helt fra start av og de har gitt mye til troppen, sier han og legger til at det er godt å se at klubben hentet kvalitet også i januarvinduet:

– Odion er en erfaren Premier League-spiller og Bruno er virkelig talentfull. Han er gjennomsyret av talent. Han ble kåret til den beste spilleren i den portugisiske ligaen de siste årene og vi har allerede sett hvilke kvaliteter han har. 

IMPONERER: Bruno Fernandes roses av sin nye lagkamerat.
IMPONERER: Bruno Fernandes roses av sin nye lagkamerat.

– Selv om han ikke var vant til Premier League har vi allerede sett hva han kan få til. De nye spillerne kommer til å gi alt for laget og hjelpe oss fremover.

LES OGSÅ: (+) Fernandes fortsetter å smadre rekorder

Powered by Labrador CMS