– Jeg håper jeg ikke blir skadet igjen

Publisert Sist oppdatert

For et comeback han har gjort, Eric Bailly.

Etter 1-6-tapet hjemme mot Tottenham i oktober forsvant han nemlig helt ut av United-laget i over to og en halv måned.

Etterpå har han imidlertid spilt fire til dels gode eller gnistrende kamper.

Han var best i comebacket mot Everton. Han var best i 1-0-seieren mot Wolverhampton, og han var best i 2-1-seieren mot Aston Villa.

Tre bestemannspriser på fire kamper, altså.

Er du i din beste form noensinne eller er det for tidlig å snakke om det?

– Ja, det er for tidlig. For tidlig, sier han lattermildt til manutd.com.

– Nå handler det om å forholde seg rolig, trene og holde det gående, å være klar til å hjelpe laget. Det er det viktigste, og så håper jeg selvsagt at jeg ikke blir skadet igjen, fortsetter han.

ETTER SEIEREN MOT VILLA: En tydelig fornøyd Eric Bailly etter at han selv blokkerte en stor sjanse for Villa i sluttsekundene.
ETTER SEIEREN MOT VILLA: En tydelig fornøyd Eric Bailly etter at han selv blokkerte en stor sjanse for Villa i sluttsekundene.

– Skader er veldig vanskelig for spillere når man er form. Det er viktig å kunne være tilgjengelig til alle kamper. Det å spille regelmessig er også viktig for meg.

– Nå føler jeg meg imidlertid i bra slag. Jeg er i fysisk bra form, og jeg ønsker å spille, sier han.

Bailly, som Bruno Fernandes, understreket lagfølelsen, etter seieren mot Villa.

– Når kampen var ferdig så kom også spillerne som ikke spilte kampen, de som var på benken, over for å feire de tre poengene. Det er den mentaliteten vi ønsker, sier han.

Onsdag venter det ligacupsemifinale mot Manchester City, og Bailly håper på en ny finale – snaue fire år etter at han selv spilte og vant ligacupfinalen mot Southampton.

– Fokuset er på den kampen nå. Vi vet at dette er en kamp med press, et derby og at vi må levere veldig bra for å vinne kampen. Vi vet også at City er et av Englands beste lag, men nå er fokuset også på vårt selv, at vi har hatt en del gode øyeblikk. Så er det også godt å spille hjemme.

– 2017-finalen er et godt minne (…), og jeg håper vi kan gjøre det samme denne sesongen. Kanskje det er mulig. Alt er mulig, sier han.

Powered by Labrador CMS