– Han innser nå at han er for god og for ung til å bruke tiden sin på benken

Publisert Sist oppdatert

Eric Baillys kontrakt går ut sommeren 2022, og har ingen forlengelsesopsjon.

Tabloidavisa The Sun har hatt en del saker om Bailly i det siste, og i slutten av februar omtalte de diskusjoner om en ny kontrakt, og at Solskjær skal være fan av ivorianeren – men at United-manageren uansett ønsker å hente en ny stopper til klubben.

Tidligere i mars skrev avisa at Bailly ønsket seg en tillitserklæring fra Solskjær, siden han mente at han kun fikk spille når Victor Lindelöf ikke er tilgjengelig, og i helga fulgte de opp med å skrive av Bailly planlegger å takke nei til Uniteds kontraktstilbud.

Sky Sports har nå også en artikkel ute om Baillys situasjon, og de skriver også at det tidligere i måneden så ut til å være i ferd med å bli en kontraktsenighet mellom partene, men at 26-åringen blir stadig mer frustrert over mangelen på spilletid. Han skal ha fortalt venner at han tror at han aldri kommer til å bli et førstevalg i Ole Gunnar Solskjærs forsvar, og tror at United tilbyr ham en ny kontrakt bare for at han skal være mer verdifull på overgangsmarkedet i sommer.

En venn av Bailly (noe som ofte kan bety at det er agenten, men vi vet selvsagt ikke hvem Sky Sports har snakket med i dette tilfellet) skal ha fortalt følgende til Sky Sports:

– Eric elsker klubben og fansen, hans familie trives i Manchester, og han ville likt ingenting bedre enn å tilbringe resten av karrieren sin på Old Trafford. Men han føler at klubben har vært veldig respektløs mot ham, og han har rett og slett fått nok. Han føler at uansett hva han gjør, så kommer han aldri til å være Oles førstevalg. Han innser nå at han er for god og for ung til å bruke tiden sin på innbytterbenken.

TAPER KONKURRANSEN: Victor Lindelöf hadde før Leicester-kampen holdt nullen i sine fem siste kamper. Eric Bailly skal ha blitt frustrert over at han stort sett bare får muligheten når svensken ikke er tilgjengelig.
TAPER KONKURRANSEN: Victor Lindelöf hadde før Leicester-kampen holdt nullen i sine fem siste kamper. Eric Bailly skal ha blitt frustrert over at han stort sett bare får muligheten når svensken ikke er tilgjengelig.

– Det er dessverre sant

Sky Sports News er ikke alltid så treffsikre heller, men de og The Sun er ikke de eneste som skriver om dette heller.

Frilansjournalisten Jonathan Shrager, som for tiden regelmessig kommer med treffsikker informasjon om Uniteds ellever lenge før det bekreftes, skriver på Twitter også litt om situasjonen.

Han skriver at det dessverre er sant, og at han ble fortalt om det for noen uker siden, og at det ikke har blitt bedre i løpet av de siste ukene.

Videre skriver Shrager at han forstår alle parter her.

– Jeg håper at det kan bli ordnet opp i, men det begynner å føles usannsynlig på dette tidspunktet.

Baillys mange skader har bidratt til at han etter debutsesongen aldri har spilt flere enn 18 kamper (totalt i alle turneringer) i løpet av en sesong for United. Han har 15 hittil denne sesongen.

Powered by Labrador CMS