Bailly testet positivt for corona

Ole Gunnar Solskjær forteller at den ivorianske midtstopperen fortsatt ikke er tilbake i England. Nordmannen kommer også med en oppdatering rundt skaden til Marcus Rashford.

Publisert Sist oppdatert

Perioden fra og med Brighton-kampen og ut sesongen bringer med seg flere viktige kamper for United, når laget kjemper om både et europaligatrofé og en plass blant de fire beste i Premier League.

I så måte vil det være viktig for Ole Gunnar Solskjær å holde så mange som mulig av spillerne sine unna både skader og sykdom i sesonginnspurten.

En av dem som er ute med sykdom for øyeblikket, er midtstopper Eric Bailly. På sin pressekonferanse etter seieren over Brighton, kunne Solskjær fortelle at 26-åringen har blitt smittet av Covid-19.

– Eric kommer dessverre ikke til å være med oss på en stund, fordi han har vært med det ivorianske landslaget og testet positivt for Covid, sier den norske treneren, før han legger til:

– Dessverre er ikke han tilbake i landet ennå.

Senest tirsdag satt Bailly på benken da Elfenbenskysten møtte Etiopia. Legger man en isolasjonstid på ti dager til grunn, vil ikke forsvareren være klar til å dra tilbake til England før tidligst fredag 9. april.

MR10
MÅTTE UT: Marcus Rashford scoret først 1-1 mot Brighton, før han måtte av etter en skade.

En annen som potensielt kan gå glipp av én eller flere av Uniteds neste kamper, er Marcus Rashford. Lynvingen scoret det svært så viktige 1-1-målet i Brighton-kampen, men måtte halte av banen etter rundt 70 minutter.

– Jeg tror han ble tatt i en takling. Han kunne ikke fortsette, sier Solskjær.

En eventuell varig skade rammer Uniteds offensiv hardt, spesielt ettersom førstevalg på spiss, Anthony Martial, allerede er langtidsskadet.

Solskjær forteller at franskmannen etter all sannsynlighet er ferdigspilt denne sesongen.

– Det (Rashfords skade) er selvfølgelig en ny uheldig situasjon, med Anthony ute i noen uker. Hvis vi får ham tilbake før sesongslutt, vil jeg være overrasket, sier Solskjær, som mener at det er et hardt slag for laget:

– Vi har mistet en veldig viktig spiller der. Men slik er fotballen.

Powered by Labrador CMS