Eric Bailly Signs a Contract Extension at Manchester United

Bailly signerte ny kontrakt: – Drømmen min er å vinne Premier League

Publisert Sist oppdatert

Eric Bailly har signert ny kontrakt med Manchester United.

Den nye kontrakten varer til og med juni 2024, med forlengelsesopsjon til 2025.

Rob Dawson fra ESPN meldte om gjennombruddet i forhandlingene tidligere mandag, og på ettermiddag ble det hele bekreftet.

– Jeg er veldig glad. Denne avgjørelsen er noe jeg ikke måtte tenke over, jeg elsker denne klubben, og jeg elsker å spille for Manchester United. Jeg er lykkelig, og det er familien min også, alt er godt, uttaler Bailly ifølge ManUtd.com.

Eric Bailly Signs a Contract Extension at Manchester United
BLIR VÆRENDE I UNITED: Eric Bailly.

– Nå for øyeblikket er jeg ikke skadet, jeg er i form og føler meg bra. En ny kontrakt er som en ny utfordring, og jeg er klar for dette.

Bailly sier at han er glad for hele United har tillit til ham.

– Derfor sier jeg at den nye kontrakten viser at gruppa har tro på meg – treneren, støtteapparatet og spillerne – og for meg er det veldig viktig. Og det er derfor jeg tok avgjørelsen om å bli værende i klubben.

– For meg er det en drøm å være her. Nå er det min femte sesong, og jeg håper å være her lenge.

– Vi er i en god posisjon. Vi har Europa League, og vi er på andreplass i ligaen, og det er veldig bra. Vi håper at vi kan vinne dette troféet [Europa League], det er veldig viktig for oss og for fansen og for sesongen. Vi ønsker å avslutte godt i Premier League også, og jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det.

– Jeg håper at jeg kan være klar [til innsats], og at jeg ikke pådrar meg noen skader, og at jeg kan være sterk og god i sesongavslutningen. Jeg håper å vinne Europa League denne sesongen, og så vil vi ha flere utfordringer neste sesong – forhåpentligvis Champions League, og for meg så er drømmen å vinne Premier League. Det er min store drøm.

Bailly ble spurt om han tror United kan utfordre på den fronten neste sesong.

– Jeg har troa, jeg har troa. Jeg har tro på lagkameratene mine. Vi er et godt, ungt lag. Laget ønsker å bli bedre, og det er veldig viktig for spillergruppa for neste sesong.

POPULÆR LAGKAMERAT: Eric Bailly, her sammen med Marcus Rashford.
POPULÆR LAGKAMERAT: Eric Bailly, her sammen med Marcus Rashford.

Ole Gunnar Solskjær er også fornøyd.

– Jeg er fornøyd med at Eric har signert denne nye kontrakten. Han lærer fortsatt, og blir bedre hele tiden under trenerne her. I løpet av min tid som manager har han blitt mer robust, og han kommer til å fortsette å spille en viktig rolle i stallen.

– Han har en fantastisk hurtighet og timing i taklingene, og han har den aggresjonen som en selvsagt trenger som midtstopper. Han er et populært medlem av stallen, og vi ser frem til å fortsette å jobbe med ham fremover.

Frustrasjon og spekulasjoner

Eric Baillys gamle United-kontrakt utløp sommeren 2022, og det har vært ulike rapporter om ivorianeren de siste månedene.

Føler han seg oversett i United og vil bort, eller ønsker han å fortsette i United?

Victor Lindelöf og Harry Maguire ser i alle fall ut til å ha gjort stopperposisjonen til sin, og sannheten er at Bailly, tross flere gode kamper, kun har vært en reserve når spesielt Lindelöf trengte litt hvile i et hektisk kampprogram.

United.no har også blitt fortalt at selv om Bailly i flere enkeltkamper har imponert supporterne, så har det på Carrington vært frustrasjon over hans noe «ville» stil.

Det er også derfor Bailly aldri har tatt plassen fra for eksempel Lindelöf.

Det – og selvsagt også alle skadene.

Nå har uansett Eric Bailly signert ny kontrakt med Manchester United, og spørsmålet nå er hva slags forsikringer Bailly har fått.

Lindelöf og Maguire virker å være foran i køen, og United kobles også jevnlig til en ny midtstopper. Real Madrids Raphael Varane, Sevillas Jules Kounde og Villarreals Pau Torres er navnene som ofte går igjen.

Betyr det at United faktisk ikke kikker på stopper? Betyr det at alle sommerpengene skal brukes fremover på banen eller betyr det kanskje også at Bailly er ganske tilfreds med å være en utfordrer – slik han nå er.

LES OGSÅ: Her kan du se når A-lagsspillernes kontrakter utløper

Powered by Labrador CMS