Manchester United Training Session

Bailly-bombe: – Hvis jeg ikke får spille vil jeg være åpen for tilbud

Én måned etter at han signerte ny kontrakt med Manchester United sier Eric Bailly at han kommer til å se seg om etter andre muligheter dersom han ikke får tilstrekkelig med spilletid.

Publisert Sist oppdatert

Det sier den ivorianske midtstopperen i et intervju med The Times dagen før finalen mot Villarreal i Gdansk.

– Det er fint med ny kontrakt, men hvis jeg ikke får spille vil jeg være åpen for tilbud, sier Bailly.

– Konkurranse er sunt, men jeg vil ikke være en spiller som starter en kamp og så er innbytter i de neste fem. Dersom det skjer, må jeg se etter en annen løsning.

Så sent som 26. april signerte Bailly en ny kontrakt som binder ham til klubben til 2024.

Siden den gang har han startet fire kamper og er aktuell som erstatter for Harry Maguire i Europa League-finalen dersom kapteinen ikke blir klar.

Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League
FINALEAKTUELL: Eric Bailly kan starte sammen med Victor Lindelöf i midtforsvaret mot Villarreal.

I intervjuet forteller Bailly at han hadde en god samtale med Ole Gunnar Solskjær der han ble forsikret om at han var ønsket med videre.

Men dersom sjansene uteblir, vil Bailly flytte på seg.

– Før jeg signerte ville jeg vite hva fremtiden ville bringe. Jeg måtte vite at jeg kommer til å få spilletid, for jeg er klar over at jeg har hatt mange skader. Men jeg er tilbake og føler meg sterk. Jeg mener jeg kan holde nivået som en toppklubb som Manchester United krever, sier Bailly.

– Jeg snakket med Solskjær, og han fortalte meg at han ønsket at jeg skulle bli værende. Det viktigste var ikke kontraktsfornyelsen, men samtalen vi hadde. Vi satte oss ned, og han fortalte meg hva han krever av meg og at han ønsker å ha meg med videre.

Bailly forteller at han er klar til dyst før Europa League-finalen og at han håper at han får spille. Ivorianeren er den eneste spilleren i finalen som har spilt for både Villarreal og Manchester United.

Powered by Labrador CMS