– Reiser ikke til Italia for å spille uavgjort

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har et drømmeutgangspunkt før den andre Europa League-semifinalen.

Det endte 6-2 mot Roma i den første kampen på Old Trafford, så nå handler det jo egentlig om å unngå firemålstap og det som verre er.

Spillerne har naturligvis høyere ambisjoner enn bare det.

I et intervju med ManUtd.com gir Eric Bailly uttrykk for at han var fornøyd med hjemmekampen – og nå vil han gjerne vinne bortekampen.

– Det var en god forestilling [på Old Trafford]. Vi startet ikke så verst, men så scoret de to mål. Etter det, i andreomgangen, kom vi sterkt tilbake, vant kampen, og det var en god seier, sa ivorianeren.

– Det er ikke enkelt å score seks mål mot Roma. Det er et veldig viktig steg mot finalen, men det er bare ett steg. Nå er vi fokuserte på den andre kampen i Italia, og vi ønsker å vinne, gjøre det godt og komme oss til finalen.

– Vi vant 6-2 hjemme, men vi drar ikke Italia bare for å vente på at kampen ender uavgjort. Nei, vi drar for å vinne igjen. Det er vår mentalitet og det vi må gjøre for å komme til finalen. 

United har vunnet de tre Europa League-bortekampene denne sesongen – mot Real Sociedad, AC Milan og Granada – med sifrene 7-0 til sammen.

slut
GODT UTGANGSPUNKT: United drar til Roma med en 6-2-ledelse fra kampen på Old Trafford.
Powered by Labrador CMS