– Veldig lett å like

Publisert Sist oppdatert

De siste kampene har bydd på flere oppturer for United og en mann som har vært sentral i dette er Eric Bailly. Den ivorianske midtstopperen har gjort det godt den siste tiden og starter onsdag potensielt sin femte kamp på rad.

26-åringen virker i tillegg til å være i god slag også å være en populær mann i United-garderoben. Da seieren var sikret i det tette oppgjøret mot Aston Villa, ble Bailly omringet av takknemlige lagkamerater, etter en blokkering på en stor Villa-sjanse helt på tampen.

I etterkant fikk han også nærmest unison hyllest på sosiale medier, blant annet av Bruno Fernandes, som erklærte Bailly som banens beste spiller.

Før onsdagens rivalmøte med City, får Ole Gunnar Solskjær spørsmål av MUTV om hvorfor forsvareren er så populær i garderoben.

– Eric snakker mange språk, så han er en som forbinder folk, svarer United-manageren.

– Vi vet at Eric har hatt noen tøffe sesonger, med alle skadene hans og vonde rekker, men han gir alltid 100 prosent.

STOPPERKJEMPER: Victor Lindelöf og Eric Bailly har utkjempet mange kamper sammen på midtstopperplass, men virker nå å konkurrere om plassen ved siden av Harry Maguire.
STOPPERKJEMPER: Victor Lindelöf og Eric Bailly har utkjempet mange kamper sammen på midtstopperplass, men virker nå å konkurrere om plassen ved siden av Harry Maguire.

– Han gir alltid alt for lagkameratene sine. Han er en av dem du vil ha i laget dersom det er en krig som må utkjempes. Han er bare en person som er veldig lett å like. 

Bailly har lenge måttet finne seg i å være bak både Harry Maguire og Victor Lindelöf, som har vært Solskjærs foretrukne stopperpar i lang tid. Nå ser det ut til at ivorianeren virkelig har grepet muligheten han har fått med begge hender og virker som en mann som er vanskelig å benke.

Solskjær sier at det er viktig at samtlige av hans spillere vet at de kan få viktige roller utover sesongen.

– Du ser harmonien og samholdet i gruppa. Jeg har tro på at det vil bli viktig denne sesongen, med det tette kampprogrammet, vet spillerne at de har muligheten til å bidra. Det kommer de til å gjøre gjennom sesongen.

– Eric har spilt de siste fire kampene og vært helt topp.

Powered by Labrador CMS