Synes Solskjær er «som en onkel»

Eric Bailly om skadefrustrasjon, fordelene med å ha Solskjær som manager og hvilken turnering han helst vil vinne denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Eric Bailly har klart seg fint etter å ha kommet tilbake de siste ukene etter å ha vært ute med skade siden sommeren.

Å være skadet er ikke akkurat det hyggeligste en fotballspiller kan oppleve, og Bailly liker det heller ikke.

– Når du er skadet, så kan du egentlig ikke gjøre noe som helst, sier ivorianeren i et intervju med ESPN.

– Følelsene en kjenner på er bare raseri. Men hvis det skjer med en, så er det bare slik det er. Du må bare finne en slags ro med det. Men det var virkelig vanskelig å se laget tidvis slite, og tape viktige kamper. Men du vet, dette er fortsatt et ungt lag lag, og vi har fortsatt mye å lære. Rett før returen min vokste laget i selvtillit, og jeg var heldig nok til å returnere til et lag med en sterk mentalitet.

GJORDE COMEBACK MOT CHELSEA: Eric Bailly fikk ikke den enkleste comebackkampen, men spilte en meget god kamp.

 

En annen ting som hjelper, ifølge Bailly, er å jobbe med Solskjær – som han pussig nok ender opp med å beskrive som en slags onkel.

– Det er også viktig å kunne jobbe med en som er en tidligere spiller. Noen som forstår spillernes situasjoner, forstår alle tingene som kan skje innimellom. For fotball spilles ikke bare på banen, det handler også om alt rundt, de tingene folk ikke ser.

– I tillegg til å være trener, så er han bare en normal person, skjønner du? Jeg vil si han er som en onkel.

ONKEL SOLSKJÆR FØLGER MED: Her fra onsdagens trening denne uka.

United har brukbare sjanser til å sikre seg en topp fire-plassering denne sesongen, og har også muligheten til å vinne troféer gjennom å vinne FA-cupen og/eller Europa League.

Bailly har aller mest lyst på sistnevnte.

– Med tanke på posisjonen vi er i nå, så vil jeg foretrekke å vinne Europa League, siden en seier der tar deg til Champions League. Så for min del vil det være min favoritt. Men det er viktig å prøve å vinne alle kamper, og det er alt vi kan gjøre, og så får vi se hvor det tar oss.

VIL GJERNE VINNE EUROPA LEAGUE: I så fall kan vi få nye bilder som dette.
Powered by Labrador CMS