Ryktesaker, uke 38

Det melder engelsk avis.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter


Søndag 23. september:

15.25: Ifølge Daily Star skal Chris Smalling nærme seg en kontraktsforlengelse med Manchester United. Kontrakten går ut neste sommer, men José Mourinho skal være interessert i å beholde engelskmannen.

15.20: Italienske Calcio Mercato skriver at Paul Pogbas opphold i Manchester United er mer eller mindre over, som følge hans forhold til José Mourinho. Juventus ønsker å hente franskmannen tilbake, og et salg av Pogba – for minst €100 millioner – skal frigjøre penger til kjøp av Lazios serbiske stjerneskudd, Sergje Milinkovic-Savic.

15.20: Også Daily Mirror skriver at Hertha Berlings Arne Maier. Avisen skriver nå at den 19 år gamle midtbanespilleren også ønskes av Arsenal og Juventus. Maier ble Herthas yngste debutant, som 17-åring, og spiller nå fast i Bundesliga.

United og Arsenal skal ha sendt speider for å se 19-åringen.

Lørdag 22. september:

09.07: Når det gjelder gårsdagens rykteoppdatering om Arne Maier, så kan det nevnes at det virker som om rapportene som er om Maier nå, virker å stamme fra BILD. Det er snakk om en rapport som har vært i papirutgaven, og ikke på nett.

08.11: Apropos Barcelona: Mundo Deportivo skriver at Barcelona har fulgt med på tre potensielle overgangsobjekter i midtuka som var – inkludert Paul Pogba.

08.02: The Sun skriver at Barcelona kommer til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Ander Herrera.

Herreras kontrakt går ut sommeren 2019, og han kan dermed diskutere med andre klubber i januar.

Ifølge avisa ønsker Herrera å bli i United, men han skal være begynt å bli litt lei av manglende bevegelse på kontraktsforhandlingene.

Det skal sies at artikkelen ikke er skrevet av Neil Custis, vanligvis avisas mest treffsikre på United-nytt.

Fredag 21. september:

08.15: Ifølge ESPN har Manchester United fulgt nøye med på utviklingen til Hertha Berlins defensive midtbanespiller Arne «Arnie» Maier.
19-åringen har spilt samtlige av høstens tre Bundesliga-kamper for berlinerklubben, og har ifølge The Football Whispers Index transferbarometer seilt opp som en reell overgangskandidat for José Mourinho & co.
Arnie Maiers Wikipedia-profil.

08.00: The Sun hevder at Manchester United vil by Tottenham og Barcelona kamp om Ajax’ 21 år gamle «wonderkid» Frenkie de Jong.
José Mourinhos påstås å være en stor beundrer av den tidligere Willem II-spilleren, som i utgangspunktet er sentral midtbanespiller, men også kan benyttes med hell i flere andre roller.

Ajax skal i sommer ha avslått et bud på £50 millioner fra Manchester City, men United har håp om at det gode forholdet til styreformann og ex-Red Edwin van der Sar, vil hjelpe dem i kampen om å få slått kloen i den nederlandske landslagsmannen. De Jongs Wikipedia-profil.

Torsdag 20. september:

17.20: Manchester United er en av klubbene som skal ha lagt inn bud på PSGs stortalent Arthur Zagre.

Zagre anses som et av de største talentene i klubben, og 16-åringen bekler i dag venstrebackrollen for PSGs ungdomslag. 

Paris United, vanligvis gode på alt PSG-relatert, skriver at United, Monaco og én annen fransk klubb har lagt inn bud på Zagre, men at det er mange klubber i Europa som har stortalentet på blokka.

Onsdag 19. september:

10.00: Barcelonas kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic har, ifølge klubbpresident Josep Maria Bartomeu, fått beskjed om at han verken vil bli innvilget lønnsøkning eller en ny kontrakt med katalanerne – i det minste ikke før neste sesong.
30-åringens nåværende kontrakt utløper først i 2021, men selv hadde han håpet å få gehør for ønsket om en forlengelse allerede nå.
Ifølge talkSPORT er dette gode nyheter for blant andre Manchester United og City, som tidligere har vist interesse for kroaten. De vil ha blitt oppmuntret over at de nå synes å ha fått muligheten til å lokke ham til Premier League i januar, heter det, i det som fremstår som en heller syltynn sak.

Tirsdag 18. september:

14.44: Franske Le10sport omtaler PSG-interesse for Flamengo-spilleren Lucas Paquetá – og skriver også at United er i forhandlinger med Flamengo om den offensive midtbanespilleren, og at det går mot en PSG/United-duell i den kommende vinterens overgangsvindu.

21-åringen skal ifølge avisa ha en utkjøpsklausul på €50 millioner (cirka £44,4 millioner), men er sannsynligvs tilgjengelig for €40 millioner (£35,5 millioner).

Paquetá fikk i landslagspausen sine to første kamper for Brasil.

Barcelona og Milan krediteres også med en interesse for Paquetá, mens andre kilder også har koblet Liverpool til spilleren.

Mandag 17. september:

15.45: Manchester United skal, ifølge Chronicle Live, ha vært til stede under fredagens U23-kamp mellom Newcastle og Southampton. Formålet påstås å ha vært å sjekke ut Newcastle-duoen Freddie Woodman [21 år gammel keeper] og Sean Longstaff [20 år gammel midtbanemann], to spillere som ikke er enige med geordie-klubben om en ny kontrakt.

07.50: Mer fra The Mirror, og denne gang ved John Cross. Han hevder at Eric Bailly kan stå for tur til å forlate United, og det allerede i januar.
Elfenbeineren har blitt benkesliter på Old Trafford, noe som har fått alarmklokkene til å ringe både hos Tottenham og Arsenal, skriver Cross.

07.45: The Mirrors Steve Bates skriver at Anthony Martials håp om å kunne forlate Manchester United til fordel for en utlånsavtale med Inter Milan i januar, nå er over.
Milano-klubben skal være interessert i en avtale, men United har gitt dem beskjed om at de i så fall må sende Ivan Perisic motsatt vei. Og, selv om Inter-manager Luciano Spalletti er stor fan av Martial, er det uaktuelt for ham å kvitte seg med kroaten.

Powered by Labrador CMS