– Er Enzo Perez et andrevalg?

Sport Witness går mer i dybden på Uniteds interesse i argentineren.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse og annet som også skjer rundt Manchester United.

Om Enzo Perez

Av: Sport Witness

Den portugisiske avisa O Jogo har koblet United til Enzo Perez en god stund allerede. Mandag fortsatte de med å forklare at Premier League-klubben har ventet til mandag med å bestemme seg for hva de skal gjøre videre.

Hvorfor mandag? Jo, dagen er viktig siden det er dagen Argentina presenterer sin endelige VM-tropp. Unngår Perez å bli vraket til den så vil det bli mye enklere for United å få en arbeidstillatelse for ham. Til tross for at han er blitt 28 år står han nemlig bare med seks A-landskamper.

enzopi
MØTTE PIRLO: Perez, her i duell med Juventus og Andrea Pirlo, som de slo ut på veien til Europa League-finalen.

O Jogo skriver også at Valencia er interessert i midtbanespilleren, og fortsetter med å skrive at United ønsker å «forhandle om de økonomiske og sportslige rettighetene til spilleren for en verdi som er lavere enn utkjøpsklausulen». For å si det rett ut: United ønsker ham billigere enn de 30 millionene euro Benfica ønsker.

Du kan lese flere saker om internasjonale overganger hos Sport Witness her.

Selv om Perez kanskje ikke er den mest glamorøse spilleren på Uniteds ønskeliste, så har han en imponerende sesong bak seg i Portugal. Sport Witness’ ekspert på portugisisk fotball, Jan Hagen, hadde han også med på sitt årets lag fra Portugal.

Da sa han følgende om spilleren:

«Enzo Perez har de to siste årene vært en usynlig helt for Benfica. Forrige sesong leverte han i skyggen av Nemanja Matic, men etter at serberen forsvant i januar så har Perez endelig fått den oppmerksomheten han fortjener.  28-åringen, som opprinnelig var ving (og er et offer for trener Jorge Jesus’ eksperimentering), er som en maskin som aldri slutter å løpe fra 16-meter til 16-meter. Han er god på hodet, har en fantastisk høyrefot, er en god pasningslegger og en god avslutter. Han er nylig koblet til Manchester United og Juventus, og ble nylig belønnet med et uttak til Argentinas bruttotropp til VM.»

Perez virker heller som en spiller United har sett og speidet på i Portugal lenge, enn en spiller som har kommet opp på ønskelista til Louis van Gaal.  Hvis rapportene i Portugal medfører sannhet så kan det dermed være at Ed Woodward jobber med alternativer til Van Gaal om United skulle slite med å få på plass førstevalgene hans.

Powered by Labrador CMS